Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Goedkope CV-ketel kopen

Een goedkope CV-ketel vind je bij Warmgarant. De vervanging van een CV-ketel komt eigenlijk nooit gelegen. Als het even tegenzit ook nog in de koude wintermaanden. Bij Warmgarant begrijpen we dit en bieden onze CV-ketels daarom zo goedkoop mogelijk aan.

Goedkope CV-ketel

Betrouwbare verwarmingsketels bij Warmgarant

Het kopen van een goedkope cv ketel is zeker geen duurkoop. Warmgarant werkt uitsluitend met duurzame en betrouwbare producten. Zo kunt u bij ons alleen CV-ketels kopen van het merk Intergas. Intergas CV-ketels zijn al sinds jaar en dag niet weg te denken uit het top segment van de CV-ketels. Samen met de thermostaten van Honeywell krijgt u hiermee een robuuste upgrade van uw huidige verwarming.

Goedkope CV-ketels door slim te zijn

Wij kunnen onze CV-ketels zo goedkoop aanbieden om de volgende redenen:

 • Wij hoeven geen geld te steken in winkelpanden;
 • We hebben een klein hoofdkantoor met minimale kosten;
 • Een netwerk van deskundige en betrouwbare installatiebedrijven;
 • Een merk CV-ketel waardoor we de prijs laag kunnen houden;
 • Goede afspraken met leveranciers;

CV-ketel kopen inclusief installatie

De prijs die u bij Warmgarant betaalt is all-in. Dit houdt in dat u de CV-ketel koopt inclusief een standaard installatie. Als onze installateur bij u langs komt dan wordt de CV-ketel dus compleet geïnstalleerd inclusief een nieuwe thermostaat. Lees meer over de standaard installatie van Warmgarant.

Geldt deze prijs ook voor mij?

Warmgarant biedt iedereen in Nederland graag een goedkope CV-ketel. Om te weten te komen of de prijs die u ziet bij de verwarmingsketel van uw keuze, ook voor u geldt is het belangrijk om te weten wat voor CV-ketel u nu heeft. Heeft u nu een hoog rendement CV-ketel dan kunnen wij deze vaak zonder meer kosten vervangen. Dit houdt in dat u dus geen extra kosten betaalt voor de installatie van uw nieuwe goedkope CV-ketel.

Hoe koop ik een CV-ketel bij Warmgarant

Heeft u een CV-ketel gevonden die u erg aanspreekt, dan kunt u deze direct bij ons op de website bestellen. Hierbij kunt u zelf uw CV-ketel samenstellen. In de stappen van het bestelproces kunt u ook uw voorkeursdata opgeven. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €50,- voor de CV-ketel. Hiermee krijgen wij uw order binnen en plannen alles in op de dag van uw voorkeur. Uiteindelijk als alles naar wens is geïnstalleerd ontvangt u ongeveer twee weken later de factuur.

Huren: een goedkope oplossing

Bij Warmgarant kunt u ook een CV-ketel huren. Huren kent als voordeel dat u een klein bedrag per maand betaalt voor de volledige CV-ketel. Het bedrag is namelijk inclusief installatie. Heeft u dus een standaard situatie dan is het huur bedrag het bedrag dat u betaalt. Daarmee komen wij de CV-ketel bij u installeren. Lees meer over het huren van een CV-ketel. Of kijk op de pagina met veel gestelde vragen over huren.

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

Daarom Warmgarant

 • Zuinige Intergas CV-Ketels
 • Installatie door bedrijf uit de buurt
 • Beste prijs van Nederland
 • 15 jaar all-in garantie mogelijk
 • Elke 18 maanden onderhoud
 • 24/7 service
 • Veilig betalen via Ideal