Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Warmgarant partner van Intergas

 

Warmgarant, officieel partner Intergas

Jaarlijks installeert en onderhoudt Warmgarant vele duizenden CV-ketels. Allemaal van het merk Intergas en daarmee komen alleen de ketels van Intergas er bij Warmgarant in. Daarom mag Warmgarant gerust dé Intergas specialist van Nederland genoemd worden. Om deze reden alleen al is het een goed idee om een Intergas CV-ketel aan te schaffen bij Warmgarant. Al jaren behoort de Intergas CV-ketel tot de beste op de markt. Zij staan garant voor betrouwbare warmte en comfort. Intergas heeft geen groot marketing budget voor bijvoorbeeld reclame. Zij gebruikt dit liever om haar CV-ketel steeds verder te optimaliseren. Niet voor niets hanteren zij de slogan: innovatie als traditie!


Bekijk ons aanbod

 

De innovatie van Intergas, met de service van Warmgarant

Deze innovatie zie je overal in terug, bijvoorbeeld in de warmtewisselaar. Dit groene hart van een Intergas CV-ketel is een bijzonder knap staaltje werk. Zowel het verwarmingswater als het tapwater stroomt namelijk door de 2-in-1 warmtewisselaar. Door twee aparte spiralen. Hierdoor worden de rookgassen maximaal afgekoeld. En de condensatiewarmte optimaal benut. Deze unieke warmtewisselaar zorgt zo voor een extreem hoog rendement. En hiermee bespaart u weer op uw energierekening. Maar ook de zelflerende ecofunctie, het minimale geluid, comfort en de snelheid zijn allemaal reden om voor een Intergas CV-ketel te kiezen

Hierom kies je voor Warmgarant:

Hulp bij het uitkiezen van jouw Intergas CV-ketel

Het uitkiezen van een CV-ketel hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij realiseren ons dat dit mogelijk wat gek klinkt wanneer je je net begeeft in de wondere wereld van de CV-ketels. Mede daarom hebben wij een keuze module ontwikkeld. Op basis van een aantal vragen kiest ons systeem de beste CV-ketel op basis van uw wensen. Hiermee krijgt u direct online een advies. 

Start de CV-ketel kieswijzer

 

Offerte aanvragen voor een Intergas CV-ketel

Wanneer je weet welke CV-ketel het beste bij je past dan kan je deze bij ons op de website bestellen. Mogelijk ben je gewend om altijd eerst een offerte te ontvangen. Hierbij zie je dan precies waar je aan toe bent. Nu is onze website eigenlijk ook een offerte. Warmgarant werkt namelijk met all-in prijzen. Dit betekent dat de prijs die je ziet, ook de prijs is die je uiteindelijk betaalt. Twijfel je over de installatiedatum? Deze kan je zelf plannen in ons bestelproces. Verborgen kosten? Wij vragen altijd om een aantal foto's te uploaden na het bestel proces. Mochten we dan toch iets afwijkends zien aan de standaard situatie die wij normaal hanteren, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. U betaalt tijdens uw bestelling dan ook niet het volle bedrag, nee je doet slechts een aanbetaling van €50,-. Mocht je toch graag een offerte willen ontvangen? Dan kan je twee dingen doen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar voor advies. Dus bellen met 085-4012233 is een optie. Of vraag een offerte aan.

Vrijblijvende offerte

En ook om deze redenen kies je voor een Intergas:

De Grootste van Nederland

Bij 1 op de 3 Nederlanders hangt een Intergas CV-ketel thuis. Intergas kan dan ook gezien worden als dé pionier op het gebied van hoog rendement verwarmingsketels. Hierbij is zij de concurrentie steeds een stapje voor. Vroeger maakte Intergas kleine keukenboilers. Tegenwoordig verwarmt zij allerlei soorten huizen. Van een appartement tot een vrijstaande villa. Het formaat is gelukkig wel hetzelfde gebleven. Met een klein en compact formaat, past zij in vrijwel iedere woning.

Zuinig, Stil en Snel

Een Intergas CV-ketel gaat zuinig om met uw energie. Daarnaast levert zij zeer snel warmwater en warmte. Dit uit zich het best in de zelflerende ECO-functie. Deze functie leert van uw warmwater gebruik. Verwarmt de CV-ketel al zachtjes voor en geeft zo razendsnel warm water. Geen boiler en geen hoge energie rekening meer. Daarnaast is de CV-ketel fluisterstil. Geluidsoverlast van een brommende de CV-ketel behoort dus tot de verleden tijd bij Intergas.

A-label pomp

Niet alleen op gas maar ook op elektriciteit wordt bespaard. In een Intergas CV-ketel zit namelijk een zuinig pomp. Deze groene pomp zorgt ervoor dat ook op elektriciteit wordt bespaard. Deze A-label pomp kan namelijk met de CV-ketel meebewegen. Draait de CV-ketel op 50% dan doet de pomp dat ook.

Bekijk ons intergas aanbod

Klantervaringen

Warmgarant wil transparant en helder zijn. Daarom ziet u direct wat onze klanten over ons zeggen!

Tijdelijk Gratis  

Honeywell Lyric T6

Incomfort De Slimme Thermostaat

 

Tijdens onze zomeractie kies je zelf jouw voordeel. Zo mag je kiezen uit een gratis Honeywell Lyric T6. De slimme thermostaat met GEOfencing. Óf €100 Korting bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel!

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

Daarom Warmgarant

  • Zuinige Intergas CV-Ketels
  • Installatie door bedrijf uit de buurt
  • Beste prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie mogelijk
  • Elke 18 maanden onderhoud
  • 24/7 service
  • Veilig betalen via Ideal