Coronavirus

Warmgarant en het coronavirus

Voor iedereen is een lekker warm huis en warm water van groot belang. Wij willen u graag blijven helpen, ook in deze bijzondere tijd. Wij werken samen met alle installateurs door, daar waar het kan. En wij zijn extra voorzichtig als het moet.

Samen werken aan een warm Nederland

Zo hebben wij dagelijks contact met onze klanten, voorafgaand aan een bezoek van de monteur. Is de situatie veilig? Dan kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan.  

Uiteraard nemen wij de richtlijnen van de overheid zeer serieus. Wij houden afstand, geven geen hand (sorry), en vragen de klant zoveel mogelijk om de ruimte bij de ketel vrij en schoon te maken. In heel veel gevallen hangt de cv-ketel op zolder. En hoeft er niet of nauwelijks contact te zijn tussen de klant en de monteur. Als we beiden voorzichtig zijn, en de voorschriften in acht nemen, dan kunnen we heel veel klanten op een veilige en goede wijze blijven voorzien van warmte.

Heeft u hierover een vraag? Bel gerust. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Wilt u liever het geplande onderhoud uitstellen? Dat kan natuurlijk. Zijn er zieken en is het beter om even te wachten? Ook dat begrijpen wij als geen ander. Graag blijven wij op de hoogte.