CV-ketel kieswijzer

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Waarvoor wil je een CV-ketel?


Welke CV-ketel past bij jou woning? In 6 eenvoudige stappen kies je de meest geschikte CV-ketel.  

Start hier met vraag 1. Geef aan of de CV-ketel voor alléén verwarming of warm water is, of voor beiden? (Meer dan 90% van Nederland kiest voor een Combi CV-ketel). Onder de balk kun je telkens zien welke cv-ketels geschikt zijn in jouw situatie.

 

In wat voor soort woning komt de CV-ketel?


Kies het soort woning dat je hebt. Dat geeft een eerste indicatie over het gewenste vermogen van de cv-ketel.
 

Hoe groot is je woning?


Hoe groter je woning, hoe meer vermogen je CV-Ketel moet hebben voor verwarming. Vul hier de inhoud van je woning in (aantal kubieke meters). Dit kun je berekenen door lengte x breedte x hoogte te doen. Heb je een schuin dak (bijvoorbeeld de zolder), dan kun je dat apart berekenen (lengte x breedte x ½ hoogte). Dit tel je op bij de inhoud van de andere verdieping(en).

Je kunt de button hieronder slepen, of het getal intoetsen (getal afronden op tientallen). Het geeft een tweede indicatie voor het benodigde vermogen. 
 

Hoe is je woning geïsoleerd?


Is je huis goed geïsoleerd, dan heb je minder CV-ketel vermogen nodig. Wij rekenen in drie groepen; goed, gemiddeld en niet geïsoleerde woningen. Deze uitkomst en de combinatie van de vragen 1, 2 en 3 geven het benodigde CV-ketel vermogen.

Waar gebruik je warm water?


De volgende twee vragen gaan over de gewenste capaciteit voor warm water. Als eerste vragen we je aan te geven waar je warm water gebruikt. Heb je bijvoorbeeld geen bad, dan hoef je dit ook niet aan te geven.

Douche

Bad

Extra douche

Bad/douche combi

Wil je op meer plaatsen tegelijk warm water gebruiken? Zo ja, waar.


We vragen je hier aan te geven op welke plaatsen je tegelijkertijd warm water wilt gebruiken. Je zult zien dat dit sterk van invloed is op het advies. 75% van Nederland heeft een CV-Ketel die prima geschikt is voor het gebruik op één plek tegelijk. We zien wel dat er steeds meer behoefte komt aan CV-Ketels met een grotere capaciteit warm water. Met het aantal plekken voor warm water kun je ook even 'spelen' om te zien wat er gebeurd bij de geselecteerde CV-ketels.

Jouw CV ketel advies


Type CV-Ketel
Soort Woning
N.V.T.
Inhoud woning
N.V.T.
Isolatie
N.V.T.
Warm water behoefte
N.V.T.
Gelijktijdig warm water
N.V.T.

Deze CV-ketels selecteren wij voor je, inclusief installatie en service-abonnement, voor de beste prijs!

 • Spaar
 • Comfort
 • Extra
 • Luxe

Aan de hand van de keuzes die je hebt gemaakt kunnen we niet direct komen tot een advies. Wij vragen je om contact met ons op te nemen om dit te bespreken. Dan kijken we samen naar de situatie om je zo goed mogelijk te helpen. Warmgarant is bereikbaar via 085 - 401 22 33. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot en met 21.00 uur. En op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot en met 17.00 uur.

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

Daarom Warmgarant

 • Zuinige Intergas CV-Ketels
 • Installatie door bedrijf uit de buurt
 • Beste prijs van Nederland
 • 15 jaar all-in garantie mogelijk
 • Elke twee jaar onderhoud
 • 24/7 service
 • Veilig betalen via Ideal