Intergas-HRE-36-30

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Intergas Kombi Kompakt HReco 36

Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30

De Intergas HRE 36/30 is de CW5 CV-ketel uit de HRE-serie van Intergas. Deze CV-ketelserie staat aan de voet van het succes van de later uitgebrachte HReco-serie. In de Intergas HRE 36/30 kent dan ook de uiterst slimme techniek waarmee Intergas zichzelf op de kaart heeft gezet. Zo kent de Intergas HRE 36/30 een slimme warmte wisselaar. Dit betekent dat de warmte wisselaar, het hart van de CV-ketel, zeer zuinig met de energie omgaat en deze zelfs hergebruikt. Hierdoor kan de Intergas HRE 36/30 en bijzonder hoog rendement halen zonder in te boeten op kwaliteit en comfort. Zo geeft de CV-ketel snel warm water (ca. 15 liter per minuut) en krijgt eenvoudig grote huizen verwarmd. Hiermee doet deze kleine krachtpatser niet onder voor andere CV-ketels. Sterker nog de Intergas HRE 36/30 presteert vaak beter. En met zo'n gunstig prijskaartje is dit wel een hele slimme keuze!

Bestellen / Meer info

 

Belangrijkste kenmerken Intergas HRE 36/30

Producent Intergas
Productnaam Kombi Kompakt HRE 36/30
Comfort warmwaterklasse CW 5
Hoeveelheid warm water (60 graden) per minuut 9 liter
Hoeveelheid warm water (40 graden) per minuut 15 liter
Energielabel A
Hoogte 710 mm
Breedte 450 mm
Diepte 240 mm
Gewicht 36 kg
Tapdrempel of aanspreekvolume 2 liter

 

 

Warmgarant: Dé Intergas specialist van Nederland

Bij Warmgarant hebben wij een absolute voorliefde voor Intergas. Dit oerdegelijke Hollandse merk staat als sinds jaar en dag bekend om z'n kwalitatieve en energiezuinige CV-ketels. Daarnaast heeft het aanbieden van één merk veel voordelen. Zo hebben onze installateurs, bijvoorbeeld, altijd alle onderdelen in hun bus liggen. U hoeft dus niet te wachten op een onderdeel dat besteld dient te worden. Ook kunnen wij de prijs erg laag houden. Dit omdat wij de landelijke installatiepartner van Intergas zijn. Met ons uitgebreide netwerk van installateur kunnen wij iedereen in Nederland bedienen van een Intergas CV-ketel. Dit brengt ook weer enorm veel voordelen met zich mee. Zo heeft u een installateur uit de buurt. Een bekend gezicht, die bij u niet alleen de installatie verzorgt maar ook het onderhoud komt doen. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan zijn we ook dicht in de buurt om u snel van dienst te zijn. Daarnaast zijn ons installateurs echte Intergas specialisten. Zo zijn zij allemaal getraind door Intergas en kennen uw CV-ketel daarmee dus op hun duimpje. Zo brengt niet alleen de CV-ketel maar ook de service van onze installateurs warmte naar huizen in heel Nederland!

Technische gegevens Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30

Europees Artikel Nummer (EAN-code)  8718556043328     Artikelnummer Intergas

043327

Gaskeur CV rendement HR 107     Jaarlijks energieverbuik 76 gigajoules
Model Hangend     Jaarlijks electriciteitsverbruik 17 kWh
Doorstroom toestel Ja     Jaarlijks brandstofverbruik 5132 kWh
Voorraadvat (boiler) Nee     Geluidsvermogen niveau 45 deciBel
Opentherm Ja     Capaciteitsprofiel van de warm water verwarming XL
RF-module Ja     Energie efficiëntie voor de verwarming van warm water 85%
Elektronische ontsteking Ja     Maximale warm water temperatuur 60 graden
CV-aansluiting 22mm     Jaartaprendement EPN (energie prestatie norm) 0,85
Wateraansluiting 15mm     Energie efficiëntie voor ruimteverwarming 93%
Gasaanlsuiting 15mm     Nominale warmteafgifte vermogen 26 kW
Rookgasaansluiting 2 x 80mm     Nominale belasting bovenwaarde 7,1 - 26,3 kW
Warmtewisselaar Aluminium     Capacitiet CV 27,1 kW

 

CV-ketel binnen 24h laten installeren

Wanneer de Intergas HRE 36/30 de CV-ketel is die aansluit bij uw wensen dan wilt u die ook snel laten installeren. Met deze CV-ketel kan je immers direct gaan starten met bezuinigen. Bij Warmgarant is het vaak goed mogelijk om de CV-ketel binnen 24h al bij u te installeren. Heeft u dus haast schroom dan niet om ons te bellen op: 085 - 401 22 33. Onze specialisten kunnen direct zien hoe snel wij de Intergas HRE 36/30 bij u kunnen installeren. Als u akkoord gaat met het aanbod en de versnelde installatie dan vragen wij u om de CV-ketel bij ons op de website te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u bijvoorbeeld ook een passende thermostaat uitkiezen. Als u uw opties heeft geselecteerd kunt u in onze agenda verwijzen naar de afspraak die u met één van onze specialisten heeft gemaakt. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €50 via iDeal. Daarmee krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij deze voor u inplannen en uitwerken. Daarmee bent u in no-time verzekerd van een nieuwe zuinige Intergas CV-ketel.

Vraag een offerte aan

Folder

Intergas HRE 36/30

Handleiding

Intergas HRE 36/30

Installatie

Intergas HRE 36/30

Onderdelenboek

Intergas HRE 36/30

Veilig en vertrouwd een CV-ketel bestellen bij Warmgarant

Bij Warmgarant willen we graag helder en transparant zijn. Geen ondoorzichtige prijzen of voorwaarden. Gewoon een duidelijk en helder aanbod. Ook de financiële afhandeling hebben wij zo ingestoken. Zo komen wij eerst de CV-ketel bij u installeren. Als alles is geïnstalleerd en goed werkt, gaat de installateur naar huis. U hoeft dus niet af te rekenen met onze installateur. Wij wachten daarna altijd op de werkbon en het opleverrapport van de installateur. Zo zijn wij er zeker van dat alles juist is aangesloten. Wanneer dit het geval is dan pas gaat onze financiële afdeling de factuur opmaken. Deze sturen wij altijd per post toe. Op de factuur staat de datum waaromtrent wij het resterende bedrag (totaalbedrag minus de aanbetaling uit het bestelproces) zullen incasseren. Soms komt het voor dat een incasso mislukt. Wanneer dat het geval is dan zullen wij het een aantal weken later nogmaals proberen. Circa 18 maanden na de installatie zullen wij opnieuw contact met u opnemen. Ditmaal om de eerste onderhoudsbeurt in te plannen. Zo weten wij zeker dat uw CV-ketel de aankomende 15 jaar er helemaal tegenaan kan!

Bestellen / Meer info

 

Tijdelijk Gratis  

Honeywell Lyric T6

Incomfort De Slimme Thermostaat

 

Tijdens onze zomeractie kies je zelf jouw voordeel. Zo mag je kiezen uit een gratis Honeywell Lyric T6. De slimme thermostaat met GEOfencing. Óf €100 Korting bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel!

Klantervaringen

Warmgarant wil transparant en helder zijn. Daarom ziet u direct wat onze klanten over ons zeggen!

Daarom Warmgarant

  • Zuinige Intergas CV-Ketels
  • Installatie door bedrijf uit de buurt
  • Beste prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie mogelijk
  • Elke 18 maanden onderhoud
  • 24/7 service
  • Veilig betalen via Ideal

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233