Intergas Kombi Kompakt HReco

 

De Intergas Kombi Kompakt HReco heeft alle vertrouwde technologieën gecombineerd met een aantal nieuwe innovaties. Zo profiteert ook deze serie weer van de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de compacte afmetingen van zijn voorganger maar heeft dit aangepast en uitgebreid met de nieuwste onderdelen die zijn geselecteerd op zuinigheid en duurzaamheid. Dit heeft geresulteerd in een zowel economisch als ecologisch verantwoorde cv-ketel die het hoogst haalbare rendement levert. 

 

Bekijk ons aanbod

 

 

Inhoudsopgave

Kenmerken
Rendement
Thermostaten
Hybrid ready
Prijs
HReco 24 CW3
HReco 30 CW4
HReco 36 CW5

 

De innovatieve warmtewisselaar van Intergas

Alle cv-ketels in de Kombi Kompakt HReco serie beschikken over de gepatenteerde aluminium twee-in-één warmtewisselaar. Doordat het koude water direct door de warmtewisselaar stroomt koelen de rookgassen maximaal af en wordt de condensatiewarmte optimaal benut. Dankzij deze techniek wordt het warmteverlies geminimaliseerd en zorgt voor een optimale warmteoverdracht. Ook is hierdoor een driewegklep niet meer nodig. Daarnaast is in dit toestel een nieuw warmtelabyrint gebruikt om het rendement nog meer te verbeteren.

De A-label pomp

In de Kompakt HReco serie is een A-label pomp opgenomen om het warmte water door de installatie te circuleren. Deze A-label pomp is zo ontwikkeld dat er niet meer water dan nodig wordt rondgepompt wat de energiezuinigheid verhoogt en milieuvriendelijkheid.

 

Het hoogste rendement dankzij traploos moduleren

De HReco past automatisch zijn vermogen aan aan de warmtebehoefte van gebruiker door middel van de traploos moduleren regelening. De ingebouwde eco-comfortschakelaar kan zichzelf in- of uitschakelen als er voor een langere periode geen warm water wordt gebruikt. En als het apparaat op stand-by staat worden de verliezen tot een minimum beperkt dankzij de geschakelde voeding. Zo ga je nog meer besparen op je energierekening. 

De HReco bespaart energie

De HReco doet zijn naam eer aan en mag met een rendement van ruim 101% op het tapwater zich tot een van de meest efficiëntste HR-ketels van Nederland rekenen. Dankzij de hoge CO2 reductie en het maximaal besparen op de stookkosten is het toestel goed voor milieu en de portemonnee. 

 

Thermostaten die werken met HReco serie

De Kombi Kompakt HReco werkt zowel op een aan/uit thermostaat als op een modulerende thermostaat op basis van het OpenTherm protocol. De serie is dus goed te combineren met de Intergas Comfort Touch of een van de thermostaten van Honeywell. 

Comfort Touch App

De RF-module in de HReco maakt het mogelijk om deze op afstand te beheren en rechtstreeks te communiceren met draadloze kamerthermostaten. Deze is standaard ingebouwd waardoor het niet nodig is om een aparte zender te plaatsen. Download de Intergas Comfort Touch app en geniet van al het gemak.

 

De Kombi Kompakt HReco is hybrid ready!

Twijfel je of je moet kiezen voor een cv-ketel of een warmtepomp dan zit je met de Intergas HReco serie goed. Deze cv-ketel is volledig hybrid ready. Dit betekent dat op ieder gewenst moment dit apparaat kan worden uitgebreid met een hybride warmtepomp zoals de Intergas Xtend. In 2026 is het niet meer toegestaan om je cv-ketel voor een nieuwe te vervangen maar moet je overstappen op minimaal een hybride warmtepomp. Tot die tijd kan je nog kiezen voor een cv-ketel. Wil je wel alvast klaar zijn voor de toekomst dan kan je kiezen voor een cv-ketel van Intergas want deze zijn net als de HReco allemaal hybrid ready.

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp?

Vul het aanvraagformulier in

 

Prijs van de Intergas HReco inclusief installatie

De prijs van de Intergas HReco serie ligt tussen de 1595 en 1795 euro. Als je bij Warmgarant een cv-ketel koopt is deze prijs altijd inclusief installatie. Afhankelijk van hoe groot je huis en warmtebehoefte is heb je de keuze uit 3 modellen, de CW3, CW4 en CW5. 

 

Intergas HReco 24 CW3

De Intergas HReco 24 is een kleine krachtpatser die met gemak 10 liter per minuut aan warm water produceert. Dit maakt het toestel vooral geschikt voor appartementen en tussenwoningen.  

Intergas HReco 30 CW4

Voor de gezinnen met een tussenwoning of hoekwoning is de Intergas HReco 30 zeer geschikt. Er wordt 12,5 liter warm water per minuut geleverd wat genoeg is om te voldoen aan een gemiddeld watergebruik.

Intergas HReco 36 CW5

De krachtigste in de serie is de Intergas HReco 36 en is ontwikkeld voor de grotere huishoudens met bovengemiddeld watergebruik. Denk hierbij aan hoekwoningen, 2-onder-1-kap en vrijstaande woningen. 

Hulp nodig met het vinden van de juiste cv-ketel? Doe nu de cv-ketel kieswijzer!

Doe de kieswijzer


Heeft je Intergas HReco een storing?

Vertoont je HReco ketel een storingscode dan kan je op onze help pagina kijken met een uitleg van alle storingscodes en veelgestelde vragen.

Warmgarant biedt ook een all-in service abonnement aan. Hiermee ben je voor € 14,28 per maand verzekerd van periodiek onderhoud en 24/7 service. Is er wat met je cv-ketel aan de hand kan je ons direct bellen en dan sturen wij bij spoed binnen 24 uur een monteur langs. Lees hier alle voorwaarden voor het all-in service abonnement.