Intergas HReco 36

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Intergas HReco 36 - Beste CV-ketel Consumentenbond

 

Intergas HReco 36

Bron: consumentenbond CV-ketel test 2013

Al drie jaar op rij in de top 3 beste CV-ketels!

Intergas HReco 36 een CV-ketel die al sinds de introductie in 2012 in de top 3 van de Consumentenbond CV-ketel test voorkomt. In deze test worden CV-ketels van diverse bekende merken met elkaar vergeleken op onder andere: prijs, comfort, energieverbruik en rendement. De Intergas HReco 36 heeft tot nu toe 1 keer op plek 3 gestaan, en twee jaar achter elkaar op plek 1. In 2015 is door de consumentenbond besloten geen CV-ketel test uit te voeren. In het najaar van 2016 zijn wij dus weer erg benieuwd naar de prestaties van de Intergas HReco 36. Behoort hij weer tot de beste CV-ketels?

Bespaar op de maandlasten en verdien de Intergas HReco 36 terug!

Intergas HReco 36 is uitgerust met een zeer energiezuinige pomp en warmtewisselaar. Dat scheelt per jaar zo'n €25,- aan energiekosten ten opzicht van de al zuinige HRE A 36/30. Dat betekent dat je de extra investering van € 110,00 in 5 jaar hebt terugverdiend. En daarna zul je jarenlang extra geld besparen! De Intergas HReco 36 is niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot de beste CV-ketel.

Vragen en/of advies?

Bij Warmgarant staan er dagelijks experts klaar om jou te helpen bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Tegenwoordig hoeft er geen opname plaats te vinden alvorens er een offerte kan worden uitgebracht. Vaak kunnen de experts van Warmgarant al aan de hand van een paar foto's je van een advies op maat voorzien. Ze zijn er ook om jou bij te staan als je vragen heeft of jouw situatie net iets complexer is. Bel ons gerust op 085 - 4012233 of laat ons jou terugbellen!

CV-ketels van Intergas

Naast de Intergas HReco 36 heeft Warmgarant nog meer CV-ketels van Intergas. Wil je precies weten welke CV-ketel het beste bij jouw woning past, doorloop dan de CV-ketel kieswijzer. In 6 eenvoudige stappen kies je de meest geschikte CV-ketel. Start hier de CV-ketel kieswijzer.

Warmgarant bij jou in de buurt

Warmgarant is een landelijke internet-formule voor de vervanging van CV-Ketels. Warmgarant werkt samen met zo'n 35 installatie bedrijven in Nederland. Met meer dan 600 vakmensen is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.

Intergas HReco 36 voor slechts €1249,- +€10,87 p/m

Intergas Incomfort

Nu tijdelijk gratis slimme thermostaat!

  •  Intergas HReco 36 (één van de beste CV-ketels op de markt)
  •  Honeywell Round Modulation thermostaat
  •  Vervanging en installatie
  •  All-in service abonnement
  •  Volledige garantie op onderdelen + arbeidsloon
  •  24/7 reparatieservice bij storingen
  •  Na 12 maanden eerste inspectie- en onderhoudsbeurt

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!

Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233 of
laat Warmgarant jou terugbellen!

Altijd in de buurt

CV-ketel vervangenWarmgarant werkt samen met 40 installatiebedrijven bij u in de regio!