Intergas HReco 36

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

De beste CV-ketel - Intergas HReco 36

Intergas HReco 36

Bron: consumentenbond CV-ketel test 2013

Al sinds zijn introductie bij de beste CV-ketels!

De beste CV-ketel tijdens verschillende tests van de consumenten bond. Maar ook de best verkopende CV-ketel bij Warmgarant. De Intergas HReco 36 is een CV-ketel die al sinds de introductie in 2012 in de top 3 van de Consumentenbond CV-ketel test voorkomt. In deze test worden CV-ketels van diverse bekende merken met elkaar vergeleken op onder andere: prijs, comfort, energieverbruik en rendement. De Intergas HReco 36 heeft tot nu toe 1 keer op plek 3 gestaan, en twee jaar achter elkaar op plek 1. Hoe je de beste CV-ketel wordt is ieder jaar weer afwachten. Zo verandert de test van bijvoorbeeld de consumenten bond wel eens. Feit blijft wel dat de Intergas HReco 36 als beste CV-ketel een 8.1 als eindcijfer kreeg. Een cijfer waar veel van de huidige CV-ketels niet aan kunnen tippen.

De beste CV-ketel op de lange termijn

Een CV-ketel koop je niet voor een paar jaar. Een CV-ketel gaat vaak 10 tot 15 jaar mee. Hierin zit ook vaak het probleem van eenmalige tests. Deze testen niet op duurzaamheid. Echter weten wij als Warmgarant maar al te goed of een CV-ketel ook op de lange termijn blijft presteren. Daarom is het niet verwonderlijk dat wij de Intergas HReco 36 blind vertrouwen. Bij Warmgarant staat deze CV-ketel dan ook echt bekend als de beste CV-ketel van Nederland.

Waarom is de Intergas HReco36 de beste CV-ketel?

De beste CV-ketel wordt je niet zomaar. Daar gaat veel tijd en energie in zitten. Dit is dan ook precies wat intergas gedaan heeft. De knappe koppen uit het oosten van Nederland hebben dan ook een fraai staaltje techniek afgeleverd. De HReco 36 heeft een zeer robuuste warmtewisselaar. Deze is van aluminium, in één stuk gegoten en kent twee rood koperen spiralen die hier doorheen lopen. Deze warmtewisselaar is gepatenteerd en is bij veel andere producenten een doorn in het oog. Dit hart van de CV-ketel zorgt voor een enorm snelle warmte overdracht. Maar gaat ook zeer slim om met de energie die vrijkomt. Hiermee is deze CV-ketel echt een hoog rendements CV-ketel. Hij is zuinig in gebruik, kent bijzondere slimme functies en is een must voor ieder huishouden. Daarnaast is het ook een compacte CV-ketel waardoor de ketel in bijna elk huishouden past.

Bespaar op de maandlasten en verdien de Intergas HReco 36 terug!

Intergas HReco 36 is uitgerust met een zeer energiezuinige pomp en warmtewisselaar. Dat scheelt per jaar zo'n €25,- aan energiekosten ten opzicht van de al zuinige HRE A 36/30. Dat betekent dat je de extra investering van € 110,00 in 5 jaar hebt terugverdiend. En daarna zul je jarenlang extra geld besparen! De Intergas HReco 36 is niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot de beste CV-ketel.

Vragen en/of advies?

Bij Warmgarant staan er dagelijks experts klaar om jou te helpen bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Tegenwoordig hoeft er geen opname plaats te vinden alvorens er een offerte kan worden uitgebracht. Vaak kunnen de experts van Warmgarant al aan de hand van een paar foto's je van een advies op maat voorzien. Ze zijn er ook om jou bij te staan als je vragen heeft of jouw situatie net iets complexer is.

Vraag een adviesgesprek aan

CV-ketels van Intergas

Naast de Intergas HReco 36 heeft Warmgarant nog meer CV-ketels van Intergas. Wil je precies weten welke CV-ketel het beste bij jouw woning past, doorloop dan de CV-ketel kieswijzer. In 6 eenvoudige stappen kies je de meest geschikte CV-ketel. Start hier de CV-ketel kieswijzer.

Warmgarant bij jou in de buurt

Warmgarant is een landelijke internet-formule voor de vervanging van CV-Ketels. Warmgarant werkt samen met zo'n 35 installatie bedrijven in Nederland. Met meer dan 600 vakmensen is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.

Intergas HReco 36 voor slechts €1249,- +€10,87 p/m

Intergas Incomfort

Nu tijdelijk gratis slimme thermostaat!

  •  Intergas HReco 36 (één van de beste CV-ketels op de markt)
  •  Honeywell Round Modulation thermostaat
  •  Vervanging en installatie
  •  All-in service abonnement
  •  Volledige garantie op onderdelen + arbeidsloon
  •  24/7 reparatieservice bij storingen
  •  Na 12 maanden eerste inspectie- en onderhoudsbeurt

Start de keuzehulp

Vraag een offerte aan

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Op zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur
085-4012233 of
laat Warmgarant jou terugbellen!

Altijd in de buurt

CV-ketel vervangenWarmgarant werkt samen met 40 installatiebedrijven bij u in de regio!