Intergas HRX

De Intergas HRX is de cv-ketel van Intergas die de succesvolle HRE serie moet gaan vervangen. Tijdens de vakbeurs werd de Intergas HRX geïntroduceerd. Binnen de productserie kan deze gezien worden als opvolger van de HRE-serie. Hoewel deze serie al uitblonk in kracht en comfort, gaat de Intergas HRX nog weer verder. In deze cv-ketel komen de nieuwste technieken samen in een compacte kleine krachtpatser. Dit betekent snel warm water voor zowel de verwarming als de douche, voor iedereen! In de loop van 2019 zal deze cv-ketel ook bij Warmgarant verkrijgbaar zijn.

Nieuwe techniek in de Intergas HRX

Met de Intergas HRX zien we wederom het beste van twee werelden. Energiezuinigheid en power! Intergas levert al jaren duurzame cv-ketels die rekening houden met jouw energierekening. Met de grootste zorg worden de cv-ketels samengesteld. Dit gebeurt allemaal in de zeer professionele fabriek van Intergas in Coevorden. Hier worden alle onderdelen vervaardigt die de Intergas HRX zo bijzonder maken. Neem bijvoorbeeld de ingenieuze warmtewisselaar. Met de dubbele HR-techniek zorgt deze warmtewisselaar voor een extreem hoog rendement. Zo hoog zelfs dat dit boven de 100% ligt (tijdens de test hadden ze met de komst van Intergas blijkbaar geen rekening gehouden). Ook de modulerende A-label pomp doet een duit in het zakje. Moduleren is een ingewikkeld woord voor meebewegen. Waar standaard pompen alleen uit of aan kunnen. Draait deze pomp mee met de cv-ketel en past zich dus als het ware aan.

De Intergas HRX bevat state of the art elektronica. De onderdelen in de cv-ketel van Intergas worden rechtstreeks aangestuurd. Hiermee is het aantal bewegende onderdelen nog verder afgenomen. Dit zorgt voor een hoge bedrijfszekerheid. Daarnaast zijn de onderdelen voor onderhoud nog beter bereikbaar. De bediening op de Intergas HRX is volledig gedigitaliseerd. Hiermee brengt Intergas als eerste een smart-boiler op de markt. Het digitale bedieningspaneel is eenvoudig en intuitief. Hiermee was het bedienen van de cv-ketel nog nooit zo simpel.

Intergas Comfort Touch

De Intergas HRX is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel. Maar ook met de nieuwe thermostaat van Intergas: de Comfort Touch. Deze thermostaat heeft een slank design en is eenvoudig te bedienen. Daarnaast is communiceert deze thermostaat via het open therm protocol. Dit betekent dat de cv-ketel het vermogen eenvoudig aan de warmte behoefte kan aanpassen. Hierdoor garandeert de Intergas HRX een energie zuinige werking. De Comfort Touch is eenvoudig te bedienen vanaf smartphone of tablet. In combinatie met de Intergas Incomfort heb je op die manier een slimme thermostaat. Zo heb je altijd en overal controle over jouw warmte en comfort.

Voordelen Intergas HRX

De Intergas HRX heeft zoals gezegd twee voordelen. Aan de ene kant is de cv-ketel krachtig en ontzettend snel. Wanneer de kraan warm water vraagt dan is dit in een mum van tijd geleverd. Je hebt dus geen boiler meer nodig. Dit scheelt weer ruimte en geld. Ook kan deze compacte Intergas HRX grote huizen van warmte voorzien. Zo kunnen zelfs vrijstaande huizen verwarmd worden. Daarnaast is deze verwarmingsketel zuinig, stil en compact. Een stille cv-ketel meer en eindelijk wat meer ruimte. Dit alles gaat gepaard met de hoogst mogelijke zuinigheid. Hierdoor heb je de luxe en het comfort zonder dat je op de blaren hoeft te zitten.

De Intergas HRX bestellen

Op dit moment is de Intergas HRX nog niet leverbaar. Echter zodra dit bekend is brengen wij je daarvan graag op de hoogte. Via ons contact formulier kun je vrijblijvend jouw gegevens achterlaten. Wij houden je dan op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van de Intergas HRX! Je kan hierbij aangeven dat je op de hoogte wil blijven.