Nieuwe CV-Ketel

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Nieuwe CV-ketel inclusief installatie

Een nieuwe CV-ketel kopen kan best ingewikkeld zijn. Dit is immers iets wat je niet elke dag doet. Het begint vaak bij het kiezen van een nieuwe CV-ketel. Met verschillende merken, aanbieders en prijzen zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Maar ook andere zaken spelen een rol: is de prijs inclusief installatie en is de nieuwe CV-ketel zuinig. Bij Warmgarant zie je direct waar je aan toe bent. Wij helpen je in ieder geval graag verder. 

Vraag onze experts om advies

Waarom zou je een nieuwe CV-ketel kopen bij Warmgarant?

Goede vraag want waarom zou je een nieuwe CV-ketel bij Warmgarant aanschaffen? Warmgarant is ooit begonnen met de gedachte dat het voor iedereen in Nederland mogelijk moet zijn om een warm en comforatbel huis te hebben. Hierbij heeft de focus bij Warmgarant altijd op kwaliteit en service gelegen. Zo gebruiken wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, zoals onze nieuwe CV-ketels van Intergas of onze appendages van VSH. Daarnaast snappen we dat het vervangen van een CV-ketel vaak ongelegen komt. Om deze reden proberen we de aanschaf prijs van een nieuwe CV-ketel zo laag mogelijk te houden. Daarnaast betaal je pas achteraf, nadat de CV-ketel is geïnstalleerd. Zo weet je zeker dat de CV-ketel naar behoren werkt en het huis warm en comfortabel maakt. Bij het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel wil je graag de service die daar bij hoort. Bij Warmgarant dus geen vage prijs constructies of addertjes. Op de website zie je direct onze CV-ketel, de prijzen zijn inclusief BTW en installatie. Deze worden vakkundig geïnstalleerd door ons eigen netwerk van professionele CV-ketel installateurs. Hoewel de vervanging dus mogelijk ongelegen komt, zorgen wij dat u er weer snel warm en comfortabel bij zit.

Lees meer over de CV-ketel installatie

5 redenen om je CV-ketel te vervangen

 • Je huidige CV-ketel moet regelmatig bijgevuld worden

  Een nieuwe CV-ketel gaat gemiddeld zo'n 12 jaar mee. De laatste levensjaren van een CV-ketel is er steeds meer onderhoud nodig. Soms lopen de kosten of reparaties zelfs zo erg op, dat het mogelijk interessanter is om een nieuwe CV-ketel te kopen.
 • Je wilt besparen op de energiekosten

  Als je op dit moment nog een 'oude' VR-ketel hebt en geen energiezuinige HR-ketel, dan is het aantrekkelijk om deze CV-ketel te vervangen. De nieuwe CV-ketels zijn tegenwoordig een stuk energiezuiniger. Je kan al gauw €200,- besparen per jaar op de energiekosten met een nieuwe verwarmingsketel.
 • Je wilt de waarde van jouw huis verhogen

  De CV-ketel is de motor van jouw huis. Een nieuwe CV-ketel met een hoog rendement heeft een positieve invloed op de waarde van jouw huis. Als je dus binnenkort wilt verhuizen kan het aantrekkelijk zijn om hiervoor een nieuwe CV-ketel te kopen. Een energiezuinige HR-ketel heeft namelijk ook invloed op het energielabel van jouw woning.
 • Je wilt het wooncomfort verhogen

  Duurt het te lang voordat jouw huis op temperatuur is? Kan je niet tegelijkertijd douchen en de afwas doen? Wil je een stevigere straal onder de douche? Dit zijn allemaal zaken die het wooncomfort beïnvloeden. Kan jouw huidige verwarmingsketel dit niet verwezenlijken? Dan kan dit ook een reden zijn om een nieuwe CV-ketel te kopen. Het is dan vaak goed om naar een CW-klasse hoger te kijken dan waar jouw huidige CV-ketel in zit.
 • Je CV-ketel is oud en is aan vervanging toe

  Een nieuwe CV-ketel gaat gemiddeld zo'n 12 jaar mee. De laatste levensjaren van een CV-ketel is er steeds meer onderhoud nodig. Soms lopen de kosten of reparaties zelfs zo erg op, dat het mogelijk interessanter is om een nieuwe CV-ketel te kopen.

Vraag een offerte aan

 

Verschillende soorten CV-ketels

Nieuwe CV-ketels zijn er in verschillende soorten, vaak zit het verschil hem in de capaciteit van de CV-ketel. Al heb jij een kleine woning met keuken en een badkamer, zul je voldoende hebben aan een nieuwe CV-ketel met kleinere capaciteit. Heb je echter een grotere woning met bijvoorbeeld twee badkamers, dan heb je een 'zwaardere' CV-ketel nodig. Warmgarant heeft voor iedere woning een geschikte CV-ketel in het assortiment.

Start de keuzehulp

Spoed Installatie

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

Altijd in de buurt

CV-ketel vervangenWarmgarant werkt samen met 40 installatiebedrijven bij u in de regio!

Huren kan ook!

 • Inclusief standaard installatie
 • Door een installateur uit de buurt
 • Contractperiode 12 jaar
 • Inclusief service & onderhoud
 • Soepele afkoopregeling

Veel gestelde huur vragen

Tijdelijk Gratis  

Honeywell Lyric T6

Incomfort De Slimme Thermostaat

 

Tijdens onze zomeractie kies je zelf jouw voordeel. Zo mag je kiezen uit een gratis Honeywell Lyric T6. De slimme thermostaat met GEOfencing. Óf €100 Korting bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel!