Daarom Warmgarant

Een cv-ketel kopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Warmgarant kun je cv-ketels eenvoudig vergelijken en kiezen. Een nieuwe cv-ketel tegen de beste prijs van Nederland. Inclusief cv installatie. Met een abonnement voor service en cv onderhoud. Dat is Warmgarant.

De voordelen voor jou

  • Zuinige Intergas cv-ketels
  • Gratis slimme thermostaat
  • Installateur uit de buurt
  • Beste cv-ketel prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie
  • Periodiek onderhoud
  • 24/7 service
  • CO-gecertificeerd

Eenvoudig cv-ketels vergelijken

Bij ons kun je een nieuwe cv-ketel kopen en direct een afspraak voor installatie maken. cv-ketels vergelijken is makkelijk: je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen zijn en je krijgt een helder overzicht van de mogelijkheden.

De beste prijs

We bieden een cv-ketel voor elke wens, maar hebben geen magazijnen vol cv-ketels van alle merken. We maken een scherpe prijsafspraak met de cv installateur die jouw cv-ketel komt installeren en onderhouden. We hebben geen dure winkels, maar zijn via onze website en via de telefoon (085 – 401 22 33) zeven dagen per week bereikbaar voor jou. Je koopt een cv-ketel in combinatie met een 2-jarig All-in service-abonnement. Daarom kunnen we deze cv-ketels tegen de beste prijs aanbieden.

Vertrouwde installatie

Een nieuwe cv-ketel installeren is vakwerk. Een cv-ketel kopen via Warmgarant betekent dat de cv-ketel installatie door een betrouwbare en gecertificeerde cv-installateur uit jouw buurt wordt gedaan. De cv-ketel prijs in onze webwinkel is altijd inclusief standaard installatie.

De Intergas cv-ketels

Via ons koop je een cv-ketel van het Nederlandse topmerk Intergas. Intergas is de grootste Nederlandse fabrikant van cv-ketels en HR-ketels. Een cv-ketel van Intergas is zeer energiezuinig met een rendement van 107%. Zo'n cv-ketel bespaart direct op verwarming en warm water.

Voor elk type huis, en voor elk comfortniveau, is er een goede cv-ketel van Intergas. Niet voor niets is Intergas favoriet bij veel woningcorporaties en eigenaren van vastgoed.