Daarom Warmgarant

Een cv-ketel kopen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Warmgarant kun je cv-ketels eenvoudig vergelijken en kiezen. Een nieuwe cv-ketel tegen de beste prijs van Nederland. Inclusief cv installatie. Met een abonnement voor service en cv onderhoud. Dat is Warmgarant.

De voordelen voor jou

  • Zuinige Intergas cv-ketels
  • Gratis slimme thermostaat
  • Installateur uit de buurt
  • Beste cv-ketel prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie
  • Elke 18 maanden onderhoud
  • 24/7 service

Eenvoudig cv-ketels vergelijken

Bij ons kun je een nieuwe cv-ketel kopen en direct een afspraak voor installatie maken. cv-ketels vergelijken is makkelijk: je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen zijn en je krijgt een helder overzicht van de mogelijkheden.

De beste prijs

We bieden een cv-ketel voor elke wens, maar hebben geen magazijnen vol cv-ketels van alle merken. We maken een scherpe prijsafspraak met de cv installateur die jouw cv-ketel komt installeren en onderhouden. We hebben geen dure winkels, maar zijn via onze website en via de telefoon (085 – 401 22 33) zeven dagen per week bereikbaar voor jou. Je koopt een cv-ketel in combinatie met een 2-jarig All-in service-abonnement. Daarom kunnen we deze cv-ketels tegen de beste prijs aanbieden.

Vertrouwde installatie

Een nieuwe cv-ketel installeren is vakwerk. Een cv-ketel kopen via Warmgarant betekent dat de cv-ketel installatie door een betrouwbare cv installateur uit jouw buurt wordt gedaan. De cv-ketel prijs in onze webwinkel is altijd inclusief standaard installatie.

De Intergas cv-ketels

Via ons koop je een cv-ketel van het Nederlandse topmerk Intergas. Intergas is de grootste Nederlandse fabrikant van cv-ketels en HR-ketels. Een cv-ketel van Intergas is zeer energiezuinig met een rendement van 107%. Zo'n cv-ketel bespaart direct op verwarming en warm water.

Voor elk type huis, en voor elk comfortniveau, is er een goede cv-ketel van Intergas. Niet voor niets is Intergas favoriet bij veel woningcorporaties en eigenaren van vastgoed.

Sluiten

Warmgarant maakt gebruik van cookies. Deze plaatsen wij om een optimale gebruikerservaring op onze website te kunnen garanderen. Mogen wij cookies plaatsen?