Nieuws

 
1-5-2017

Hoe vind je een goede CV-installateur?

 
Apostrophe
Alle installateurs van Warmgarant zijn gecertificeerd

Een goede groentewinkel of een betrouwbare visboer is makkelijk te vinden. Maar hoe vind je een goede CV-installateur? Bij Warmgarant.
CV-installateurs zitten niet in elk winkelgebied, en ze hebben niet altijd een showroom.
 
Je kunt ze wel bellen, of zoeken op internet. Maar wat zoek je dan? Een CV-installateur die in de buurt zit? Of een CV-installateur die een bepaald merk levert? Kijk je naar ervaring, certificaten of garanties?

Rustig rondkijken

Eigenaars van een CV-ketel stellen de vraag - waar ze een goede CV-installateur kunnen vinden - meestal als de CV-ketel defect is. In zo’n situatie ga je niet op je gemak rondkijken. Want als de CV-ketel kapot is, dan is het koud in huis en komt er ook geen warm water meer uit de kraan.

Service en onderhoud

Heeft zo’n eigenaar een service- en onderhoudsabonnement, dan heeft hij in ieder geval het telefoonnummer van een CV-installateur. Maar dan weet die eigenaar nog niet of het een goede CV-installateur is, laat staan of die installateur hem de meest geschikte CV-ketel aanbiedt.

Eisen van vakkennis

Zoek je een goede CV-installateur, dan is het belangrijk om te checken of het bedrijf lid is van een branche-organisatie, zoals Uneto-VNI. Zo’n CV-installateur moet voldoen aan eisen van vakkennis, moet ervaren zijn en alle garanties bieden. Zowel op de CV-ketel als op het installatiewerk.

Kosten van installatie

Soms vragen mensen offertes op van CV-installateurs. Ook dat is verstandig. Want naast de prijs van de CV-ketel rekenen CV-installateurs ons ook nog apart kosten voor de installatie van de nieuwe CV-ketel. En voor meerkosten zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een nieuwe rookgasafvoer.

Ervaren en vakkundig

Warmgarant werkt samen met een netwerk van zeer ervaren CV-installateurs, die aan alle eisen voldoen. Ze zijn gediplomeerd, bieden garantie en doen niets anders dan CV-ketels installeren. Al onze CV-installateurs zijn geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. De CV-ketel die je bij Warmgarant koopt, wordt elke 18 maanden vakkundig onderhouden door dezelfde CV-installateur die de ketel geïnstalleerd heeft.

Installatie inclusief

En de kosten? Bij de aankoopprijs van een Intergas HR-ketel zit de installatie al inbegrepen. Hierbij inspecteren wij ook de rookgasafvoer boven de CV-ketel. Wanneer deze niet meer in een conditie verkeert om de levensduur van de nieuwe CV-ketel mee te gaan, dan vervangen wij deze. Bij een standaard rookgasvervanging hanteren wij een prijs van €125,-. Dit is bijvoorbeeld zo wanneer de CV-ketel zich direct onder het dak bevindt. Met een goede en juiste installatie van de CV-ketel zorgen wij ervoor dat de HR-ketel zo zuinig en veilig mogelijk werkt. De CV-installateur neemt de oude, defecte CV-ketel mee en ruimt na installatie ook nog even de boel op. Natuurlijk vertrekt hij pas als de CV-ketel, de thermostaat en de slimme thermostaat Incomfort het doen, en alles aan jou uitgelegd is.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je CV-ketel heel eenvoudig. Via de CV-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe CV-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl