Nieuws

 
17-7-2017

Cv-ketel in de zomer

 
Apostrophe
Een compleet geïnstalleerde cv-ketel al vanaf € 999,-

Veel mensen laten, ook in de zomer, de thermostaat van hun verwarming op dezelfde temperatuur staan zoals altijd. Of de thermostaat draait het gewone weekprogramma. Dan kan het gebeuren dat de verwarming, als de temperatuur ’s nachts daalt, toch nog af en toe aanslaat. Terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Stel je de thermostaat in op een constante temperatuur, bijvoorbeeld 16 of 17 graden, dan voorkom je dit.

Cv-ketel onderhoud
Vraag je eens af hoe lang het geleden is dat jouw CV-ketel onderhoud heeft gehad. Wordt de cv-ketel niet geregeld onderhouden, dan is de zomer het ideale seizoen om dit te regelen. Als een cv-ketel niet goed onderhouden wordt, dan stookt hij veel minder zuinig dan mogelijk is. Dat kan wel € 70 per jaar schelen. Zonder cv-ketel onderhoud loop je bovendien steeds meer kans op storingen en defecten door vervuiling en slijtage. 
Tochtstrips 
De zomer is een mooie tijd om je voor te bereiden op een zuinige winter. De zomer is een prima seizoen om tochtstrips te kopen en te monteren. Daarmee voorkom je dat de warme lucht zomaar je huis uit waait. Met tochtstrips bespaar je wel € 30 per jaar. Kleine moeite!
Nieuwe HR-ketel
Het meeste kun je besparen door deze zomer te investeren in een nieuwe HR-ketel van Warmgarant. Zoals de Intergas HRE 24/18, de kleinste en zuinigste Intergas HR-ketel, voor slechts € 999, inclusief installatie! Meer warm water voor minder geld!
Over Warmgarant
Warmgarant maakt het vervangen van je cv-ketel heel eenvoudig. Via de cv-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte cv-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 35 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een cv-installateur bij jouw in de buurt. Een nieuwe cv-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!
 

 

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl