Nieuws

 
31-7-2017

Warmgarant SummerSale

 
Apostrophe
Deze zomer zijn onze ketels wel erg scherp geprijsd
Aan het begin van de zomer startte de Warmgarant Summer Sale. Goed nieuws: de Summer Sale loopt nog even door.
 
Die biedt aanzienlijk voordeel op onze Intergas HR-ketels: de Intergas HRE serie en de gewilde Intergas HReco serie. 

CW-klasse CV-ketel

In de Summer Sale krijg je meer warm water voor minder geld. Elke Intergas CV-ketel van Warmgarant zorgt niet alleen voor verwarming, maar ook voor warm water. Het warmwatercomfort wordt uitgedrukt in de CW-klasse van een CV-ketel.

Ruim € 100 voordeel

Tot eind september koop je al onze CV-ketels uit de CW-5 klasse voor de prijs van een CV-ketel uit de CW-4 klasse. Daarnaast koop je onze CV-ketels uit de CW-4 klasse voor de prijs van een CV-ketel uit de CW-3 klasse! Dat is al gauw ruim €100 voordeel!

Intergas HREco 36

Koop bijvoorbeeld nu de Intergas HRE 24/18, de kleinste en zuinigste Intergas HR-ketel, van € 1079 voor slechts €999, inclusief installatie! Of de Intergas HREco 36, beste uit de test van de Consumentenbond in 2012 en 2013, van € 1459 voor €1325!
 
De prijzen van onze Summer Sale zijn altijd inclusief installatie, onderhoud en service, zonder arbeidsloon, materiaal- of voorrijkosten.

CV-ketel 12 jaar oud

De nazomer is een prima seizoen om aan een nieuwe CV-ketel te denken. Zeker als jouw CV-ketel 12 jaar of ouder is. Dan ben je, nog voor de kou aanbreekt, verzekerd van een nieuwe, zeer zuinige Intergas HR-ketel. En kun je vol vertrouwen de winter in.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je CV-ketel heel eenvoudig. Via de CV-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 35 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jouw in de buurt.
Een nieuwe CV-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!
Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl