Nieuws

1-11-2017

Wat is een 'complete installatie'?

 

Een van de bijzonderheden van Warmgarant: je koopt een HR-ketel inclusief complete installatie. Inclusief expansievat, vulkraan en slimme thermostaat.
Niemand zit er op te wachten: een goedkope CV-ketel kiezen om er dan bij installatie achter te komen dat er nog allerlei bijkomende kosten zijn. Toch ging dat vroeger vaak zo, en tegenwoordig ook nog af en toe.
 
Warmgarant snapt hoe vervelend dat is: niemand zit te wachten op discussies rondom extra kosten, omdat uiteindelijk de klant met een ontevreden gevoel achterblijft. Wij zijn transparant over alles: de keuze van de beste HR-ketel, de werkzaamheden, en de kosten.

Netwerk installatiebedrijven

Warmgarant heeft een netwerk van zo’n 40 ervaren installatiebedrijven, overal in Nederland, die allemaal op dezelfde manier een perfecte installatie verzorgen. Uit reacties van onze klanten merken we vaak dat onze CV-installateurs veel waardering krijgen.

Oude CV-ketel afvoeren

Complete installatie van een nieuwe Intergas HR-ketel betekent natuurlijk dat onze installateurs de oude CV-ketel demonteren en afvoeren. Aan het eind van de klus wordt de oude CV-ketel afgevoerd; je hoeft er niet zelf mee naar de afvalstortplaats te rijden.

Nieuw expansievat

De nieuwe CV-ketel wordt geïnstalleerd op de plaats van de oude CV-ketel. Daarna wordt ook het oude expansievat (die rode ‘ton’) gedemonteerd en vervangen voor een nieuw expansievat. Dat expansievat zorgt er voor dat de druk in het CV-systeem op peil blijft. Als een oud expansievat niet meer optimaal werkt, komt jouw nieuwe Intergas CV-ketel ook niet helemaal tot zijn recht. Daarom krijg je er altijd een nieuw expansievat bij.

Nieuwe kranen

Ook zorgen we er voor dat er een nieuwe gaskraan, water-vulkraan, of inlaat-combinatie wordt gemonteerd. Op die manier weten we zeker dat al deze appendages weer 100% veilig zijn.

Nieuwe thermostaat

Elke CV-ketel leveren wij in combinatie met een nieuwe thermostaat. Veelal krijg je er dan ook nog een ‘slimme thermostaat’ bij, waardoor je de CV-ketel en dus de verwarming kunt bedienen en beheren via een app op je smartphone of tablet. De monteur zorgt er voor dat dit alles geïnstalleerd wordt en verbonden met internet. Pas als alles werkt en aan jou is uitgelegd, is de installatie klaar.

Opgeruimde werkplek

Onze monteurs ruimen dan ook nog even de werkplek op - het idee is dat je totaal geen werk hoeft te hebben aan de installatie. Als je van te voren zorgt dat de werkplek opgeruimd is, zodat de CV-installateur er bij kan, heb je alles gedaan wat nodig is voor een perfecte CV-ketel installatie.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je CV-ketel heel eenvoudig. Via de CV-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe CV-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl