Nieuws

 
1-7-2017

Hittegolf: wie denkt er aan verwarming?

 
Apostrophe
Vervang in de zomer jouw cv-ketel

Hittegolf, tropenrooster, code rood: wie denkt er nog aan de verwarming? Juist de zomer is een prima seizoen voor een nieuwe CV-ketel.
Hittegolf: wie denkt er aan verwarming?De zomer is nog niet begonnen of we hebben al een hittegolf te pakken.
 
In delen van het land is code rood uitgeroepen, het Nationaal Hitteplan is in werking, mensen wordt aangeraden niet in de zon te komen en de koelte op te zoeken.

In september

Niet het seizoen waarin je zou denken aan de verwarming. Daarover denken de meeste mensen pas weer in september, als het kouder wordt en de thermostaat weer op het gewone programma wordt gezet.

In de kou

Blijkt in de herfst dat de cv-ketel niet goed aanslaat, of dat hij zou oud is dat je eigenlijk een nieuwe cv-ketel moet hebben, dan zit je gelijk in de kou. Juist op het moment dat de meeste cv-installateurs het weer druk beginnen te krijgen.

Cv-ketel storingen

Daarom is het best verstandig om, als je toch in de schaduw zit te wachten op verkoeling, even na te gaan hoe het met jouw cv-ketel staat. Krijgt de CV-ketel wel regelmatig onderhoud? Zijn er het afgelopen jaar storingen geweest? Verbruik je veel meer gas dan voorheen?

Onderhoud belangrijk

Dat zijn allemaal tekenen dat er iets moet gebeuren voordat de herfst weer aanbreekt. Voor elke cv-ketel is het belangrijk dat er elke 2 jaar een CV-monteur onderhoud pleegt. Onderdelen kunnen vervuilen of verslijten, en bij een goede onderhoudsbeurt wordt alles gereinigd, afgesteld en desnoods preventief vervangen. Dan weet je zeker dat je in de herfst een veilige, comfortabele, en zuinige verwarming hebt.

Ouder dan 12 jaar?

Is jouw cv-ketel ouder dan 12 jaar? Dan wordt het tijd om eens om te kijken naar een andere cv-ketel. Na 12 jaar is de garantie meestal verlopen en loop je een grotere kans op cv-ketel storingen. Ook kan het rendement op die leeftijd aardig teruglopen.

Niet wachten

Laat je in de zomer je oude cv-ketel vervangen door een nieuwe Intergas HR-ketel, dan hoef je helemaal niet in de kou te zitten. En je hoeft ook niet te wachten, want in dit seizoen hebben de cv-installateurs volop tijd in hun agenda.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je cv-ketel heel eenvoudig. Via de cv-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een cv-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe cv-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl