Nieuws

 
1-2-2018

Intergas Xtreme 36 beste uit de test!

 
Apostrophe
De beste cv-ketel van 2017/2018
Minder energie met super comfort

Dat rendement zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt, zonder afbreuk aan uw comfort. Bij de zoektocht naar uw ideale CV-ketel mag de Intergas Xtreme daarom niet ontbreken. De Intergas Xtreme is een CV-ketel die uw wooncomfort positief beïnvloed. En dat met liefde voor het milieu en uw portemonnee!

Warmte terug winnen met de Intergas Xtreme 36

De Intergas Xtreme 36 heeft 2 warmtewisselaars. De 2e warmtewisselaar wordt gebruikt om warmte terug te winnen. Deze achterin de CV-ketel bij de rookgasafvoer. Hierdoor kunnen verbrandingsgassen verder worden afgekoeld. Bovendien wordt de resterende warmte hergebruikt om het tapwater voor te verwarmen. Door deze technologie is er minder energie nodig om het water op tempratuur te brengen. Hierdoor is het mogelijk om een rendement te behalen van 122%. Dit is iets waar andere ketels niet van durven dromen. Waar we vroeger blij waren als we over konden stappen naar een HR-ketel. Betreedt nu een hele andere speler het veld.

Een extreem hoog jaarrendement

De Intergas Xtreme 36 is ongekend in zijn prestatie en hoort in ieder huis thuis. Want ook bij een kleinere tapbehoefte haalt deze CV-ketel eenvoudig een jaarrendement van 110%. Of je nou in een appartement of in een vrijstaand huis woont, wees slim en ga Xtreme.

Intergas Xtreme 36 tijdelijk gratis Honeywell Incomfort

De Intergas Xtreme 36 is makkelijk te bedienen met het benieningspaneel. Bij Intergas staat eenvoud en gemak voorop. Dit zien we ook terug in de nieuwste thermostaat van Intergas: de Incomfort. Deze module werk samen met de Honeywell Round thermostaat. Deze thermostaat communiceert via een opentherm protocol. Dit houd in dat het vermogen wordt aangepast aan de warmtebehoefte van dat moment. Daarnaast is de thermostaat te bedienen vanaf een app op uw smartphone. Hiermee kunt u altijd uw CV-ketel bedienen.

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl