Nieuws

 
1-3-2018

CV-ketel bedienen met slimme thermostaat!

 
Apostrophe
Regel de verwarming eenvoudig vanaf je smartphone
Bij Warmgarant koop of huur je nu niet alleen een nieuwe Intergas cv-ketel voor de beste prijs. Sinds 1 maart krijg je bij Warmgarant namelijk ook een slimme thermostaat bij je CV-ketel! Hiermee bedien je de thermostaat ook op afstand. Ben je eerder huis? Met Incomfort pas je de thermostaat direct aan, waar je ook bent.
Incomfort app 
Dat doe je met de bijbehorende Incomfort app, die je eenvoudig downloaden kunt in de App Store of Google Play. Met die app kun je niet alleen de thermostaat bedienen, maar ook de prestaties van de cv-ketel precies bijhouden. Zo weet je direct of je ook een beetje  zuinig stookt! Daarnaast kun je met de Incomfort-app direct advies en hulp van Warmgarant inroepen bij een cv-ketel storing.
Incomfort gratis
Koop je een Intergas cv-ketel, dan krijg je tijdelijk Incomfort gratis. De cv-installateur komt, tegelijk met het installeren van de nieuwe cv-ketel, ook de Incomfort set installeren. De set wordt aangesloten op internet, via je router of modem, en ook gekoppeld aan de cv-ketel. Je hebt er geen omkijken naar en kunt direct de app downloaden en gebruiken.
Over Warmgarant
Warmgarant maakt het vervangen van je cv-ketel heel eenvoudig. Via de cv-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meest geschikte cv-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 35 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een cv-installateur bij jou in de buurt. 
Een nieuwe cv-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust; wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!
 
Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl