Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Bespaar tot in 2030

30-11-2017
Energie en geld besparen tot in 2030? Kies dan nu voor een nieuwe, super zuinige Intergas HR-ketel van Warmgarant.
Bespaar tot in 2030December is de maand van de koopkrachtplaatjes en de goede voornemens.
 
Hoe staan we er financieel voor in 2018? Kunnen we maatregelen nemen om de uitgaven te verkleinen? We hebben een tip voor huishoudens met een CV-ketel die ouder is dan 12 jaar. Oriënteer je eens op een nieuwe HR-ketel. Met een Intergas HR-ketel van Warmgarant kun je de komende 12 jaar structureel besparen op je energierekening.

Ouderwetse CV-ketel

Zeker als je nog een ouderwetse CV-ketel of VR-ketel in huis hebt, kun je veel besparen. Een moderne HR-ketel verbruikt 15 tot 20% minder gas dan zo’n ouderwetse ketel. Dat kan een gemiddeld gezin dus honderden euro’s per jaar opleveren. En dat is niet alleen in 2018 zo, die besparing loopt gewoon door tot in 2030!

Hele levensduur zuinig

Dat komt onder meer omdat de Intergas HR-ketels van Warmgarant niet alleen bij plaatsing heel erg zuinig zijn, maar ook hun hele levensduur zuinig blijven. De onderdelen van een Intergas HR-ketel zijn slim en oerdegelijk. En bij Warmgarant zorgen we ervoor dat jouw HR-ketel perfect geïnstalleerd wordt en elke 2 jaar tiptop onderhouden wordt.

Onderhoudsbeurt

Bij een onderhoudsbeurt wordt jouw HR-ketel helemaal gecontroleerd, gereinigd en zo zuinig mogelijk afgesteld. Ook kunnen onderdelen vervangen worden voordat ze defect gaan.

Slimme thermostaat

Als je al een HR-ketel hebt, een CV-ketel die Hoog Rendement levert, dan zal het verschil met een nieuwe HR-ketel natuurlijk minder groot zijn. Maar ook van een HR-ketel loopt het rendement terug na 12 tot 15 jaar. Bovendien heeft een nieuwe HR-ketel de nieuwste technieken in zich. Kies je voor een HR-ketel bij Warmgarant, dan krijg je er ook nog een ‘slimme thermostaat’ bij, die je via de smartphone kunt bedienen. Zo kun je toch nog structureel besparen op gasverbruik en energiekosten.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je CV-ketel heel eenvoudig. Via de CV-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe CV-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!
 
 

Daarom Warmgarant

  • Zuinige Intergas CV-Ketels
  • Installatie door bedrijf uit de buurt
  • Beste prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie mogelijk
  • Elke 18 maanden onderhoud
  • 24/7 service
  • Veilig betalen via Ideal