Offerte aanvragen

Het aanschaffen van een cv-ketel is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor vele jaren. Bij Warmgarant bieden we u de mogelijkheid om een gratis cv-ketel offerte aan te vragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk een verwarmingsketel bij Warmgarant aanschaft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het kopen of huren van een cv-ketel is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor vele jaren.

Bij Warmgarant bieden we jou de mogelijkheid om een gratis cv-ketel offerte aan te vragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus je beslist zelf of je daadwerkelijk een verwarmingsketel bij Warmgarant afneemt.

Jouw gegevens
Heb je een vraag?
Over je cv-ketel

CV-ketel offerte: Alles inbegrepen

Het huren of kopen van een CV-ketel bij Warmgarant biedt comfort en gemak. In veel gevallen is er onduidelijkheid over de prijs van CV-ketel offertes. Is de installatie van de ketel meegenomen in de prijs? Is de prijs inclusief het onderhoud aan de ketel? Of je nu een CV-ketel huurt of koopt, over de prijs is er bij Warmgarant geen onduidelijkheid.

Kies voor zekerheid

De prijs die op de CV-ketel offerte staat is de all-in prijs. Dit wil zeggen dat de prijs inclusief standaard installatie én onderhoud is. Geen zorgen meer betreft de installatie van en het onderhoud aan uw CV-ketel. Wij werken samen met ongeveer 40 installatiebedrijven uit heel Nederland met in totaal een netwerk van zo’n 600 installateurs. Zo is er altijd een CV installateur in de buurt.

7 dagen per week geopend

Wilt u in het weekend een offerte voor uw CV-ketel willen ontvangen? Dat kan bij Warmgarant. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Als u een vraag heeft over uw CV-ketel offerte, dan kunt u ons doordeweeks tot 21:00 uur bereiken en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.