intergas-incomfort

Intergas Incomfort 

Een cv-ketel kopen bij Warmgarant is nu wel heel erg aantrekkelijk! Naast onze aantrekkelijke prijs voor de beste cv-ketel, introduceren wij nu Incomfort "de slimme thermostaat". De InComfort van Intergas, een draadloze thermostaat voor op je smartphone. Hiermee krijg je inzicht in de Cv-ketel en regel je de temperatuur op afstand. Stel daarnaast je eigen weekprogramma in en bespaar op de energierekening. Met de slimme thermostaat van Intergas heb je altijd controle over de Cv-ketel! Geniet van nog meer warmte en comfort dankzij deze slimme thermostaat. Voortaan standaard in combinatie met de Honeywell Round! Bij elke Intergas HRE, HReco of Xtreme cv-ketel.

Tijdelijk gratis Incomfort

Als je bij Warmgarant een cv-ketel koopt of huurt krijg je er standaard de Honeywell Round bij. Nu krijg je daar ook de slimme thermostaat gratis bij. Bijna alle nieuwe cv-ketels van Intergas kunnen gebruik maken van InComfort. Behalve de Intergas Prestige, werken alle nieuwe CV-ketels van Intergas met de Incomfort. Zorgeloos genieten van warmte en comfort wordt nu wel heel eenvoudig!

De voordelen van InComfort

  • Uw thermostaat op afstand bedienen;
  • Uw eigen weekprogramma instellen;
  • Realtime inzicht in uw cvketel;
  • Alerts bij mogelijke storingen;
  • Direct contact met uw installateur.

Is InComfort ook geschikt voor u?

Iedereen die een cv-ketel aanschaft bij Warmgarant mag gebruik maken van InComfort. Naast de standaard vereisten voor de installatie van de cv-ketel zijn er nog een aantal zaken vereist! Om van InComfort gebruik te maken is een smartphone (iOS of Android) met de Intergas app nodig. Daarnaast is er een router nodig met een vrije poort. Niet alle thermostaten werken samen met InComfort. Bij de installatie van een nieuwe cv-ketel installeren wij standaard een Honeywell round. Deze thermostaat werkt het beste samen met InComfort. Dit klassieke rondje zit bij de prijs inbegrepen. Andere thermostaten werken niet goed samen met de Incomfort, daarom installeren wij Incomfort alleen in combinatie met de Honeywell Round.