Verwarming

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Verwarming kopen

Regel de verwarming eenvoudig met een nieuwe CV-ketel 

Verwarming is het belangrijkste onderdeel van de woning. Verwarming zorgt namelijk voor het wooncomfort van jouw woning. Dat een hoog wooncomfort niet duur hoeft te zijn, bewijst Warmgarant.     

Verschillende soorten CV-ketels voor verwarming

CV-ketels zijn er in verschillende soorten, vaak ligt het verschil in de capaciteit van de CV-ketel. Heb jij een kleinere woning met een keuken en een badkamer dan is een CV-ketel met een kleinere capaciteit voldoende voor de verwarming. Voor de verwarming van grotere woningen heb je een 'zwaardere' CV-ketel nodig. Warmgarant heeft voor iedere woning een geschikte CV-ketel in het assortiment om de verwarming van jouw huis zo comfortabel mogelijk te regelen. Kies gemakkelijk de CV-ketel die het beste bij jou past met onze  CV-ketel kieswijzer.

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

Klantervaring

"Wij zijn al jaren lid van de Consumentengids. In de gids van oktober stond een test en kwam de Intergas als beste CV-ketel uit de bus. Ik zoeken op het internet waar ik ook de beste koop kon vinden. Bij veel partijen was dat niet helemaal duidelijk. Bij Warmgarant kon ik mijn nieuwe CV-ketel zo bestellen. Geïnstalleerd en al voor €1329,-. Ik heb alleen €50,- extra betaald voor de CV-ketel installatie op zaterdag. Hoefde ik geen vrije dag op te nemen". - Pieter van Schaick

Daarom Warmgarant

  • Zuinige Intergas CV-Ketels
  • Installatie door bedrijf uit de buurt
  • Beste prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie mogelijk
  • Elke twee jaar onderhoud
  • 24/7 service
  • Veilig betalen via Ideal