Warmtepomp installeren

Warmtepomp installeren

Een warmtepomp laten installeren door Warmgarant is heel eenvoudig. Tijdens het bestelproces geef je aan welke dag jouw het beste uitkomt. Onze adviseur neemt dan contact met je op om een definitieve afspraak te maken. Op de afgesproken dag komt de installateur langs om de warmtepomp te installeren. Het installeren van een warmtepomp neemt vaak een hele dag in beslag.

Warmtepomp installatie

Bij de installatie vervangt de installateur de huidige mechanische ventilatie box. Allereerst reinigen wij alle ventilatiekanalen. Daarna wordt de Inventum Spaarpomp gemonteerd en aangesloten op de cv-ketel. Daarnaast worden ook de condensafvoer, riolering en luchtleidingen aangesloten. Als alles goed is gemonteerd, vullen wij de verwarmingsinstallatie en stellen wij de Inventum Spaarpomp af voor een optimaal gebruik.

Wanneer de nieuwe warmtepomp is geïnstalleerd, heb je weer gas en warm water. Indien je kiest voor een nieuwe slimme thermostaat, dan wordt deze ook meteen geïnstalleerd. Hiermee kan je de warmtepomp en cv-ketel bedienen vanaf je smartphone.

Na de installatie loopt de installateur alles even met je na. Je krijgt uitleg over de nieuwe warmtepomp en (slimme) thermostaat. Als alles naar wens is, zal de monteur vertrekken. De rekening ontvang je binnen een maand na installatie. Dit doen wij expres zodat je zeker weet dat de nieuwe warmtepomp aan alle verwachtingen voldoet.

Wat kost een warmtepomp installatie? 

Nederland zet massaal in op de warmtepomp waardoor er steeds meer aanbieders zijn in Nederland. De prijzen van een warmtepomp kunnen erg verschillen per aanbieder en per type. Warmgarant houdt het graag eenvoudig. Wij verkopen topkwaliteit spaarpomp tegen een scherpe, vaste prijs. Dat is inclusief een standaard installatie.

Warmtepomp subsidie

Vanaf 2016 is de overheid actief bezig om Nederland duurzamer te laten wonen door subsidie op warmtepompen te verschaffen. Dit zorgt ervoor dat Warmgarant de nieuwste Inventum Spaarpomp tegen een superscherpe prijs kan aanbieden. Met de ISDE-subsidie bespaar je tot wel €1500,- euro op je aankoop.

Zodra de Spaarpomp bij jou is geïnstalleerd, kan je de subsidie aanvragen. Uiteraard helpen we je hier graag bij. We kunnen zelfs de subsidie voor je aanvragen.

Lees hier alles wat je moet weten over de ISDE-subsidie

Geen standaard warmtepompinstallatie? 

Het kan natuurlijk voorkomen dat dat jouw situatie afwijkt van de standaard situatie. Warmgarant dient dan te bepalen of er sprake is van meerwerk. In dat geval krijg je van ons een offerte op maat. Onze adviseurs nemen dan contact met je op om de situatie te bespreken. 

Sluiten

Warmgarant maakt gebruik van cookies. Deze plaatsen wij om een optimale gebruikerservaring op onze website te kunnen garanderen. Mogen wij cookies plaatsen?