Beste cv-ketel 2023 consumentenbond-test

De beste cv-ketel wordt ieder jaar door de consumentenbond gekozen in een onafhankelijke test. Ook dit jaar is in december de beste cv-ketel van 2023 gekozen. Binnen de cv-ketel test van de consumentenbond worden cv-ketels op verschillende wijzen op de proef gesteld. Maar ook wordt er gekeken naar zaken als duurzaamheid en de prijs. De cv-ketel die het beste scoort op alle vlakken krijgt uiteindelijk de beste boordeling en wordt verkozen tot de beste cv-ketel van dat jaar. Dit jaar is de Intergas Xtreme 36 unaniem verkozen tot beste cv-ketel.

Intergas Xtreme 36 als beste getest

Ook dit jaar heeft Intergas weer een fraai staaltje techniek uit de hoge hoed getoverd. Zo bevat de Intergas Xtreme 36 niet één maar twee warmtewisselaars. Hiermee hebben we ook direct het geheim van de smit te pakken. Aangezien de warmtewisselaar als het hart van de cv-ketel gezien kan worden. Kunt u zich voorstellen wat twee warmtewisselaars doen met de cv-ketel? Juist, een extreem hoog rendement! Dit zorgt er bij de Xtreme 36 voor dat u razendsnel verwarming en warm water tot uw beschikking heeft, zonder dat u ook maar een euro hoeft toe te leggen op uw huidig energie verbruik. Sterker nog de Intergas Xtreme 36 helpt bij het besparen op de energierekening. Deze besparing was dan ook een belangrijke reden om de Intergas Xtreme 36 uit te roepen tot beste cv-ketel van 2023.

Cv-ketel test Consumentenbond

De Consumentenbond ziet de Intergas Xtreme 36 als een echte uitblinker. Met een 8.0 laat deze cv-ketel de concurrentie mooi achter zich. Bijzonder te spreken zijn ze over het hoge tapwaterrendement. Met het lage minimale vermogen kan de Intergas Xtreme 36 perfect laag verbranden. Dit alles zorgt ervoor dat de cv-ketel energie zuinig werkt en razendsnel warmwater kan produceren. De cv-ketel test van de consumentenbond heeft de cv-ketel op 11 verschillende punten beoordeeld. Op meerdere van deze punten heeft de Intergas Xtreme 36 een 8 of hoger gescoord. Op energiezuinigheid zelfs een 9.1, dit is een cijfer dat we bij geen enkele andere cv-ketel terug zien. Een echte uitblinker dus.

Beste ketel verheugd Warmgarant

Eigenaar Ronald Schouten laat weten zeer verheugd te zijn met de het predicaat: "beste cv-ketel". "We hebben toen we met Warmgarant begonnen expres gekozen voor één merk. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds Intergas. Dat de Intergas Xtreme 36 nu als beste cv-ketel uit de test komt is voor ons een bevestiging dat wij een goede keuze hebben gemaakt". Warmgarant heeft ooit expres gekozen voor Intergas. De filosofie hierbij is dat je beter heel veel kan weten van 1 merk cv-ketels dan van een heleboel merken een klein beetje. Daarnaast brengt deze strategie vele voordelen met zich mee: zo kan de Intergas Xtreme 36 nu al besteld worden bij Warmgarant, tegen een zeer scherpe prijs.

Benieuwd naar de beste cv-ketel?

De Intergas Xtreme 36 is verkrijgbaar bij Warmgarant. U kunt deze cv-ketel eenvoudig bij ons op de website bestellen. Wij installeren dagelijks vele cv-ketels door heel Nederland. U kiest zelf u installatie datum en de betaling doen we pas nadat u helemaal tevreden bent!