Cv-installateur Leeuwarden

Een betrouwbare cv-ketel installateur in Leeuwarden kan lastig zijn. Daarnaast weet je vaak niet goed wat je nodig hebt en zijn de prijzen niet helder. Warmgarant vindt dat dit anders moet. Om deze reden heeft zij een uniek concept ontwikkeld in Nederland. Hierbij wil zij het voor iedereen mogelijk maken om er comfortabel en warm bij te zitten tegen de scherpst mogelijke prijs. Met een netwerk van ca. 40 installatiebedrijven staan er zo'n 600 cv-ketel installateurs voor jou klaar. Allemaal gescreend door Warmgarant.

Kies de cv-ketel die het beste bij jouw situatie past, wij doen de rest.

Cv-ketel installateur uit de regio Leeuwarden

Als je een cv-ketel bestelt bij Warmgarant dan hoort daar vanzelfsprekend een vakkundige installatie bij. Deze installatie is standaard bij de prijs inbegrepen en wordt uitgevoerd door een cv-ketel installateur uit de regio Leeuwarden. Deze komt de cv-ketel bij u thuis vervangen en installeren. Maar ook het periodieke onderhoud aan de cv-ketel wordt door een cv-installateur uit Leeuwarden uitgevoerd.

Regio Leeuwarden

Warmgarant werkt met een netwerk van speciaal geselecteerde cv-ketel installatie bedrijven door heel Nederland. Hier zijn zo'n 600 vakmensen bij aangesloten. Allemaal geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. In Leeuwarden en omgeving werken wij onder andere met de firma Multigoed, uit Leeuwarden. De mensen van Marcel staan daarmee dag en nacht voor je klaar.

Hoe ziet de installatie eruit?

De cv-ketel installateur uit de regio Leeuwarden komt op de afgesproken dag bij jou thuis de ketel vervangen. Het duurt vaal een dagdeel om de nieuwe cv-ketel te plaatsen. De cv-installateur verwijdert als eerste de oude cv-ketel (deze neemt hij ook weer mee). Daarna wordt de nieuwe cv-ketel door de cv-installateur geinstalleerd, ingeregeld en afgesteld. Pas als de cv-ketel helemaal naar tevredenheid werkt, vertrekt de CV-installateur weer. Betalen doe je pas zo'n twee weken na installatie. Dan weten wij zeker dat alles goed is gegaan

Intergas CV-ketels

De CV-installateurs van Warmgarant hebben allemaal ruime ervaring met het installeren en onderhouden van Intergas cv-ketels. Wel zo fijn want dit is het enige merk cv-ketels dat wij aanbieden. Dit hebben we expres gedaan omdat we zo een scherpe prijs kunnen aanbieden. Daarnaast omdat Intergas cv-ketels zeer betrouwbaar een duurzaam zijn.