Offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je ontvangen?

Het aanschaffen van een cv-ketel is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor vele jaren. Bij Warmgarant bieden we u de mogelijkheid om een gratis cv-ketel offerte aan te vragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk een verwarmingsketel bij Warmgarant aanschaft.

Ik weet al voor welke cv-ketel ik een offerte wil ontvangen:

Wanneer je al weet voor welke cv-ketel je graag een offerte wil ontvangen dan vraag je die aan op de detail pagina van die cv-ketel. Je komt hier door naar cv-ketel kopen of cv-ketel huren te gaan en daar op de cv-ketel van jouw voorkeur te klikken. Op de detail pagina vind je de knop "offerte aanvragen", vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik weet nog niet voor welke cv-ketel ik een offerte wil ontvangen:

Wanneer je nog niet weet wat voor cv-ketel je nodig hebt dan kan je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 085 401 22 33 of door het contactformulier in te vullen. Ook kan je gebruik maken van de kieswijzer. Hiermee zie je binnen 1 minuut welke cv-ketel geschikt is voor jouw situatie.

CV-ketel offerte: Alles inbegrepen

Het huren of kopen van een CV-ketel bij Warmgarant biedt comfort en gemak. In veel gevallen is er onduidelijkheid over de prijs van CV-ketel offertes. Is de installatie van de ketel meegenomen in de prijs? Is de prijs inclusief het onderhoud aan de ketel? Of je nu een CV-ketel huurt of koopt, over de prijs is er bij Warmgarant geen onduidelijkheid.

Kies voor zekerheid

De prijs die op de CV-ketel offerte staat is de all-in prijs. Dit wil zeggen dat de prijs inclusief standaard installatie én onderhoud is. Geen zorgen meer betreft de installatie van en het onderhoud aan uw CV-ketel. Wij werken samen met ongeveer 40 installatiebedrijven uit heel Nederland met in totaal een netwerk van zo’n 600 installateurs. Zo is er altijd een CV installateur in de buurt.

7 dagen per week geopend

Wilt u in het weekend een offerte voor uw CV-ketel willen ontvangen? Dat kan bij Warmgarant. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Als u een vraag heeft over uw CV-ketel offerte, dan kunt u ons doordeweeks tot 21:00 uur bereiken en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.