Offerte aanvragen

Het aanschaffen van een cv-ketel is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor vele jaren. Bij Warmgarant bieden we u de mogelijkheid om een gratis cv-ketel offerte aan te vragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk een verwarmingsketel bij Warmgarant aanschaft.

Cv-ketel offerte: Alles inbegrepen

Het huren of kopen van een cv-ketel bij Warmgarant biedt comfort en gemak. In veel gevallen is er onduidelijkheid over de prijs van cv-ketel offertes. Is de installatie van de ketel meegenomen in de prijs? Is de prijs inclusief het onderhoud aan de ketel? Of je nu een cv-ketel huurt of koopt, over de prijs is er bij Warmgarant geen onduidelijkheid.

Kies voor zekerheid

De prijs die op de cv-ketel offerte staat is de all-in prijs. Dit wil zeggen dat de prijs inclusief standaard installatie én onderhoud is. Geen zorgen meer betreft de installatie van en het onderhoud aan uw cv-ketel. Wij werken samen met ruim 75 installatiebedrijven uit heel Nederland met in totaal een netwerk van zo’n 600 gecertificeerde installateurs. Zo is er altijd een cv installateur in de buurt.

7 dagen per week geopend

Wilt u in het weekend een offerte voor uw cv-ketel willen ontvangen? Dat kan bij Warmgarant. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Als u een vraag heeft over uw cv-ketel offerte, dan kunt u ons doordeweeks tot 21:00 uur bereiken en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.