Intergas cv-ketel

Intergas cv-ketels

Jaarlijks installeert en onderhoudt Warmgarant vele duizenden Intergas cv-ketels. Als officieel installatiepartner van Intergas Verwarming komen er daarom alleen ketels van Intergas bij Warmgarant in. Al sinds 2012 werkt Warmgarant samen met Intergas Verwarming en wij zien ons daarom gerust als dé Intergas specialist van Nederland. Om deze reden alleen al is het een goed idee om een Intergas cv-ketel aan te schaffen bij Warmgarant. Al jaren behoort de Intergas cv-ketel tot de beste op de markt. Deze ketels staan garant voor betrouwbare warmte en het daarbij behorende comfort. Hieronder hebben we de belangrijkste cv-ketels van Intergas voor je op een rij gezet.

Intergas Kombi Kompakt HR

De intergas Kombi Kompakt HR is de eerste hoog rendement cv-ketel die door Intergas Verwarming op de markt is gebracht. Ook daarvoor werden er al cv-ketels door Intergas geproduceerd. Dit waren echter verbeterd rendement (VR) cv-ketels. Met de introductie van dit type HR cv-ketel zette Intergas haar eerste stappen richting energiezuinig stoken zonder afbreuk te doen aan comfort.

Bedieningsvoorschrift

Installatiehandleiding

Brochure

Uitvoeringen
HR 22
21kW
CW3
HR 28
28kW
CW4
HR28/24
22kW
CW4
HR 36/30
26kW
CW5

Intergas HRE

Met de introductie van de Intergas HRE cv-ketels maakten we kennis met dubbele twee-in-één warmtewisselaar. Het geheim van deze warmtewisselaar zit hem in het zogenaamde “warmte labyrint”. Binnenin deze warmtewisselaar lopen de buizen voor verwarming en warm water door elkaar heen. Hierdoor profiteren deze van elkaars warmte. Dit zorgt voor een optimale warmteoverdracht en minimaliseert het warmteverlies.

Bedieningsvoorschrift

Installatiehandleiding

Brochure

Uitvoeringen
HRE 24/18 A
17kW
CW3
Meer info
HRE 28/24 A
22kW
CW4
Meer info
HRE 36/30 A
26kW
CW5
Meer info
HRE 36/48 A
40kW
CW5
Meer info

Intergas HReco

Twee vernieuwingen bracht de Intergas HReco met zich mee. Allereerst heeft Intergas bij dit model de warmtewisselaar nog slimmer gemaakt. Onder andere door het warmte labyrint slimmer in te delen wordt nog meer rendement behaalt op het verwarmen van warm water. Daarnaast kreeg deze cv-ketel proactief een A-label pomp. Hierdoor werd ook een besparing op elektriciteit geïntroduceerd. Toen de A-label pomp door de Nederlandse overheid een verplichting werd, is deze ook aan de Intergas HRE toegevoegd. Vandaar ook de toevoeging van de A achter de productnaam van de HRE.

Bedieningsvoorschrift

Installatiehandleiding

Brochure

Uitvoeringen
HReco 24
22kW
CW3
Meer info
HReco 30
28kW
CW4
Meer info
HReco 36
32kW
CW5
Meer info
 

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme is de laatste toevoeging van Intergas aan haar verwarming reeks. Deze cv-ketel is alles waar Intergas voor staat. Innovatieve techniek gecombineerd met een groen hart. De bekende twee-in-een warmtewisselaar is ook in dit model weer aanwezig. Echter hebben ze hier een tweede warmtewisselaar aan toegevoegd. Een warmte terugwin unit. Deze unit zorgt ervoor dat energie die vrijkomt bij het afkoelen van de rookgassen evenals de warmte van de rookgassen “hergebruikt” wordt om het tapwater te verwarmen. Mede hierdoor kan de Intergas Xtreme zo’n krankzinnig hoog rendement behalen. Ook de consumentenbond kon niet anders dan de Intergas Xtreme tot de beste cv-ketel van Nederland uitroepen.

Bedieningsvoorschrift

Installatiehandleiding

Brochure

 
Xtreme 24
14kW
CW3
 
Xtreme 30
19kW
CW4
Meer info
Xtreme 36
32kW
CW5
Meer info
 

 

Innovatie van Intergas,
met de service van Warmgarant

Deze innovatie zie je overal in terug, bijvoorbeeld in de warmtewisselaar. Dit groene hart van een Intergas cv-ketel is een bijzonder knap staaltje werk. Zowel het verwarmingswater als het tapwater stroomt namelijk door de 2-in-1 warmtewisselaar. Door twee aparte spiralen. Hierdoor worden de rookgassen maximaal afgekoeld. En de condensatiewarmte optimaal benut. Deze unieke warmtewisselaar zorgt zo voor een extreem hoog rendement. En hiermee bespaart u weer op uw energierekening. Maar ook de zelflerende ecofunctie, het minimale geluid, comfort en de snelheid zijn allemaal reden om een Intergas cv-ketel te kopen

Welke Intergas cv-ketel kies jij?

Het uitkiezen van een cv-ketel hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij realiseren ons dat dit mogelijk wat gek klinkt wanneer je je net begeeft in de wondere wereld van de cv-ketels. Mede daarom hebben wij een keuze module ontwikkeld. Op basis van een aantal vragen kiest ons systeem de beste cv-ketel op basis van jouw wensen. Hiermee krijgt je direct online een advies. 

Offerte voor een Intergas cv-ketel

Wanneer je weet welke cv-ketel het beste bij je past dan kan je deze bij ons op de website bestellen. Mogelijk ben je gewend om altijd eerst een offerte te ontvangen. Hierbij zie je dan precies waar je aan toe bent. Nu is onze website eigenlijk ook een offerte. Warmgarant werkt namelijk met all-in prijzen. Dit betekent dat de prijs die je ziet, ook de prijs is die je uiteindelijk betaalt. Twijfel je over de installatiedatum? Deze kan je zelf plannen in ons bestelproces. Verborgen kosten? Wij vragen altijd om een aantal foto's te uploaden na het bestel proces. Mochten we dan toch iets afwijkends zien aan de standaard situatie die wij normaal hanteren, dan brengen wij u hiervan op de hoogte. U betaalt tijdens uw bestelling dan ook niet het volle bedrag, nee je doet slechts een aanbetaling van €50,-. Mocht je toch graag een offerte willen ontvangen? Dan kan je twee dingen doen. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar voor advies. Dus bellen met 085-4012233 is een optie. Of vraag een cv-ketel offerte aan.

Waarom kiezen voor Intergas

  1. De Grootste van Nederland
    Bij 1 op de 3 Nederlanders hangt een Intergas cv-ketel thuis. Intergas kan dan ook gezien worden als dé pionier op het gebied van hoog rendement verwarmingsketels. Hierbij is zij de concurrentie steeds een stapje voor. Vroeger maakte Intergas kleine keukenboilers. Tegenwoordig verwarmt zij allerlei soorten huizen. Van een appartement tot een vrijstaande villa. Het formaat is gelukkig wel hetzelfde gebleven. Met een klein en compact formaat, past zij in vrijwel iedere woning.

  2. Zuinig, Stil en Snel
    Een Intergas cv-ketel gaat zuinig om met uw energie. Daarnaast levert zij zeer snel warmwater en warmte. Dit uit zich het best in de zelflerende ECO-functie. Deze functie leert van uw warmwater gebruik. Verwarmt de cv-ketel al zachtjes voor en geeft zo razendsnel warm water. Geen boiler en geen hoge energie rekening meer. Daarnaast is de cv-ketel fluisterstil. Geluidsoverlast van een brommende de cv-ketel behoort dus tot de verleden tijd bij Intergas.

  3. A-label pomp
    Niet alleen op gas maar ook op elektriciteit wordt bespaard. In een Intergas cv-ketel zit namelijk een zuinig pomp. Deze groene pomp zorgt ervoor dat ook op elektriciteit wordt bespaard. Deze A-label pomp kan namelijk met de cv-ketel meebewegen. Draait de cv-ketel op 50% dan doet de pomp dat ook.