Intergas Kompakt HRE

De Kompakt HRE-serie van Intergas

De Intergas Kompakt HRE-serie behoort tot de beste cv-ketels op de markt. Ze staan garant voor betrouwbare warmte en bieden het comfort dat u mag verwachten. Standaard is de HRE serie uitgerust met een A-label pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat u nog eens extra gaat besparen op uw energierekening.

Intergas Kompakt HRE cv-ketels hebben sinds de introductie voor een revolutie gezorgd. Door innovatieve techniek is het Intergas gelukt om zuinige en tegelijk krachtige verwarmingsketels op de markt te brengen. Deze innovatie zit hem in de intelligente warmtewisselaar. De gepatenteerde warmtewisselaar in de HRE serie bestaat uit twee aluminium delen. Hierin lopen twee koperen spiralen. Zowel voor warm water als voor verwarming. Deze warmtewisselaar maakt dus slim gebruik van de vrijgekomen warmte. Daarnaast zorgt deze techniek ervoor dat de warmte van rookgassen in de ketel hergebruikt wordt. Zo gaat er zo min mogelijk warmte verloren. Begrijpelijk dan ook dat wij uiterst trots zijn op deze serie van Intergas.

Welke Intergas Kompakt HRE past bij jou?

Warmgarant heeft voor iedereen een passende Intergas HRE A cv-ketel. Heb je moeite met het kiezen van jouw nieuwe cv-ketel? Laat u dan helpen middels onze cv-ketel keuzehulp.

Waarom een Intergas Kompakt HRE?

Intergas is een volledig Nederlands merk en levert verwarmingsketels volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit uit zich in zeer betrouwbare warmte en comfort. De cv-ketel is compact en heeft dus niet veel ruimte nodig. Ze maken bijna geen geluid en lever snel warmte wanneer gevraagd. Met de innovatieve warmte wisselaar en de zuinige A label pomp is het daarnaast zuinig stoken. Omdat de HRE serie tegenwoordig ook op afstand bedienbaar is via de comfort touch, wordt verwarmen helemaal eenvoudig.

De HRE-serie is hybrid ready!

Twijfel je of je moet kiezen voor een cv-ketel of een warmtepomp dan zit je met de Intergas HRE goed. Deze cv-ketels zijn volledig hybrid ready. Dit betekent dat op ieder gewenst moment het apparaat kan worden uitgebreid met een hybride warmtepomp.

In 2026 is het niet meer toegestaan om je cv-ketel voor een nieuwe te vervangen maar moet je overstappen op minimaal een hybride warmtepomp. Tot die tijd kan je nog kiezen voor een cv-ketel. Wil je wel alvast klaar zijn voor de toekomst dan kan je kiezen voor een cv-ketel uit de HRE-serie want deze zijn allemaal hybrid ready.

Een Intergas HRE inclusief installatie

Warmgarant levert en installeert jouw nieuwe Intergas cv-ketel. Wij werken met 600 installateurs door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij een snelle installatie garanderen en staan altijd voor u klaar als er wat is aan uw Intergas Kompakt HRE A cv-ketel. Als je een Intergas HRE A cv-ketel bestelt bij Warmgarant dan krijg je het volgende:

• Zuinige Intergas HRE A cv-ketel
• Gratis slimme thermostaat
• Installateur uit de buurt
• Beste cv-ketel prijs van Nederland
• 15 jaar all-in garantie
• Periodiek onderhoud
• 24/7 service

Intergas HRE vs. de Intergas HReco

Na de introductie van de Intergas Kompakt HRE is Intergas doorgegaan met ontwikkelen. Met als doel om cv-ketels te ontwikkelen die een zo hoog mogelijk rendement kon behalen. Dit leidde tot de ontwikkeling van de HReco serie. Na de lancering van de HReco serie in 2012 werd deze direct goed ontvangen door de onafhankelijke cv-ketel test van de Consumentenbond. In de kern lijken deze twee series erg op elkaar. Zelfde idee, zelfde grote en zelfs qua uiterlijk zijn ze nauwelijks te onderscheiden. De verschillen zitten hem dan ook in de techniek. Zo is de warmte wisselaar, het hart van de verwarmingsketel, nog verder geoptimaliseerd. Hierdoor behaalt de HReco serie nog een hoger rendement.