Intergas HRE

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Intergas HRE met A-label pomp 

De Intergas HRE serie behoort tot de beste CV-ketels op de markt. Ze staan garant voor betrouwbare warmte en bieden het comfort dat u mag verwachten. Standaard is de HRE serie uitgerust met een A-label pomp. Deze pomp zorgt ervoor dat u nog eens extra gaat besparen op uw energierekening.     

De HRE serie van Intergas

Intergas HRE CV-ketels hebben sinds de introductie voor een revolutie gezorgd. Door innovatieve techniek is het Intergas gelukt om zuinige en tegelijk krachtige verwarmingsketels op de markt te brengen. Deze innovatie zit hem in de intelligente warmtewisselaar. De gepatenteerde warmtewisselaar in de HRE serie bestaat uit twee aluminium delen. Hierin lopen twee koperen spiralen. Zowel voor warm water als voor verwarming. Deze warmtewisselaar maakt dus slim gebruik van de vrijgekomen warmte. Daarnaast zorgt deze techniek ervoor dat de warmte van rookgassen in de ketel hergebruikt wordt. Zo gaat er zo min mogelijk warmte verloren. Begrijpelijk dan ook dat wij uiterst trots zijn op deze serie van Intergas.

Het verschil tussen de Intergas HRE en de HReco

Na de introductie van de Intergas HRE is Intergas doorgegaan met ontwikkelen. Met als doel om een CV-ketel te ontwikkelen die een zo hoog mogelijk rendement kon behalen. Dit leidde tot de ontwikkeling van de HReco serie. Na de lancering van de HReco serie in 2012 werd deze direct goed ontvangen door de onafhankelijke CV-ketel test van de Consumentenbond. In de kern lijken deze twee series erg op elkaar. Zelfde idee, zelfde grote en zelfs qua uiterlijk zijn ze nauwelijks te onderscheiden. De verschillen zitten hem dan ook in de techniek. Zo is de warmte wisselaar, het hart van de verwarmingsketel, nog verder geoptimaliseerd. Hierdoor behaalt de HReco serie nog een hoger rendement. Verschil zit hem dan ook in de prijs. De Intergas HRE begint bij €989,- de HReco bij €1099,-.

Waarom een Intergas HRE?

Intergas is een volledig Nederlands merk en levert verwarmingsketels volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit uit zich in zeer betrouwbare warmte en comfort. De CV-ketel is compact en heeft dus niet veel ruimte nodig. Ze maken bijna geen geluid en lever snel warmte wanneer gevraagd. Met de innovatieve warmte wisselaar en de zuinige A label pomp is het daarnaast zuinig stoken. Omdat de HRE serie tegenwoordig ook op afstand bedienbaar is via de incomfort, wordt verwarmen helemaal eenvoudig.

Lees alles over de Intergas HRX.

Een Intergas HRE A CV-ketel inclusief installatie al vanaf €989,- !

in combinatie met een service abonnement van 10,97 per maand

Warmgarant levert en installeert jouw nieuwe Intergas HRE A CV-ketel. Wij werken met 600 installateurs door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij een snelle installatie garanderen en staan altijd voor u klaar als er wat is aan uw Intergas HRE A CV-ketel. Als je een Intergas HRE A CV-ketel bestelt bij Warmgarant dan krijg je het volgende:

 • Intergas HRE A
 • Honeywell thermostaat
 • Installatie van nieuwe CV-ketel op plaats van de oude CV-ketel
 • All-in service abonnement
 • Volledige garantie op onderdelen + arbeidsloon
 • 24/7 reparatieservice bij storingen
 • Na 18 maanden eerste inspectie- en onderhoudsbeurt

Kies hieronder de Intergas HRE A CV-ketel die bij jou past

Warmgarant heeft voor iedereen een passende Intergas HRE A CV-ketel. Heb je moeite met het kiezen van jouw nieuwe CV-ketel? Laat u dan helpen middels onze CV-ketel Kieswijzer

Opmerking: Bij het bestellen kunt u ook kiezen voor de HReco-serie van Intergas. Je CV-ketel is dan nog energiezuiniger. 

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

"Best geteste CV ketel" Consumentenbond

Beste CV ketel

De Intergas HR eco 36 CV ketel is als beste uit de CV ketel test gekomen bij de Consumentenbond (okt. 2012 en sept. 2013). 

Daarom Warmgarant

 • Zuinige Intergas CV-Ketels
 • Installatie door bedrijf uit de buurt
 • Beste prijs van Nederland
 • 15 jaar all-in garantie mogelijk
 • Elke 18 maanden onderhoud
 • 24/7 service
 • Veilig betalen via Ideal