Heb je een vraag?
Bel gerust, wij helpen je graag.
Wij zijn morgen vanaf 08.00 uur weer bereikbaar.
Telefoon: 085-4012232
Advies?

Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend is de eerste, volledig door Intergas ontwikkelde hybride warmtepomp. Deze add-on lucht/water warmtepomp heeft een vermogen van 5 kW en werkt samen met een hoog rendement cv-ketel om je woning van verwarming en warm tapwater te voorzien. Op deze manier kun je tot wel 80% besparen op je gasverbruik, zonder in te leveren op comfort.

Prijsdoorbraak: Intergas Xtend hybride warmtepomp

Profiteer nu van hét complete installatiepakket voor de Intergas Xtend hybride warmtepomp waardoor het nu voor vrijwel elk huishouden rendabel is. De netto-investering van €3.499,- (na aftrek van ISDE-subsidie) verdien je binnen ongeveer 6 jaar terug bij een gemiddeld gasverbruik. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. 

Benieuwd of je woning geschikt is?

Vul in 5 minuten het aanvraagformulier in en ontdek of jouw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp.

Vul het aanvraagformulier in

Ben je op zoek naar informatie over de Xtend hybride warmtepomp en hoe het installatietraject zal verlopen? Vraag dan nu het Xtend informatiepakket aan!

Wil jij duurzaam hybride verwarmen?

Dan is de Intergas Xtend hybride warmtepomp in combinatie met een hoog rendement cv-ketel de uitkomst. De buitenunit van de Intergas Xtend zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk warmte uit de buitenlucht onttrokken wordt die vervolgens omgezet wordt naar warmte. Dit vindt plaats in de binnenunit van de hybride warmtepomp. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt voor het centrale verwarmingssysteem. De cv-ketel verwarmt nog wel het tapwater in de badkamer en keuken. Een perfecte combinatie dus waardoor je flink veel op je gasverbruik kunt besparen. Op hele koude dagen is de warmtetoelevering van de warmtepomp onvoldoende. In dat geval springt de cv-ketel bij om ervoor te zorgen dat jij tenalle tijden een comfortabel warm huis hebt. De Intergas Xtend hybride warmtepomp kan tot –15 °C doorwerken wat vrij uniek is.

 

Voordelen van de Intergas hybride warmtepomp 

De hybride warmtepomp van Intergas heeft vijf unieke voordelen.

1. De binnenunit kan slim schakelen naar eigen wens

In de binnenunit van de Intergas Xtend zit een Hybrid Heatpump Control Unit systeem die ervoor zorgt dat op het ideale moment wordt geschakelt tussen de warmtepomp en de cv-ketel. Hierbij kan je zelf aangeven of je het schakelmoment op basis van de meest duurzame optie of juist het gunstigste economische moment dient te wisselen. Dus je kan daarin zelf kiezen wat het beste bij jouw situatie past.

2. Optimale werking van Intergas cv-ketel

Heb jij een Intergas cv-ketel in jouw woning hangen en wil je graag de volgende stap zetten naar duurzaam? Dan kan Warmgarant wellicht helpen met een Intergas Xtend als add on op jouw huidige cv-ketel. Door de OpenTherm verbinding is de meest optimale combinatie mogelijk met een Intergas HRE, HReco of Xtreme cv-ketel. 

3. De Intergas Xtend heeft een fluisterstille werking

De mate van geluid die de buitenunit produceert is voor veel mensen belangrijk. Daarbij zijn er verschillende zaken belangrijk om rekening mee te houden zoals de afstand tot het meetpunt, de opstelplaats van de buitenunit en niet te vergeten verschillende omgevingsfactoren. Bij een optimale inrichting van het Intergas systeem, bedraagt de geluidsdruk op 5 meter afstand slechts 36 dB. Dit is een stil systeem en te vergelijken met het ruisen van boomblaadjes of fluisteren.

4. Op afstand te bedienen

In combinatie met de Intergas Comfort Touch thermostaat en Comfort Touch app kan de verwarming bediend worden via je smartphone. Daarnaast kan de app ook goed gebruikt worden om de hybride warmtepomp economisch of duurzaam in te stellen. De Comfort Touch thermostaat is dus de ideale partner van de Intergas Xtend.

5. Smalle binnenunit

De binnenunit is in vergelijking met andere merken een van de kleinste qua formaat. De Intergas Xtend is vooral uniek door de smalle binnenunit en bijvoorbeeld zo’n 10 cm smaller dan de Remeha Elga Ace binnenunit. Dit betekent dat de binnenunit in vrijwel iedere ruimte kan worden geplaatst.

Heb je interesse in de Intergas Xtend en wil je weten of deze hybride warmtepomp in jouw huis geïnstalleerd kan worden? Vul dan het aanvraagformulier in en onze warmtepomp adviseurs laten jou weten of jouw woning geschikt is voor de Intergas Xtend. 

Vul het aanvraagformulier in

 

Ontdek het nieuwe hybride verwarmen

 

Waarom Warmgarant?

Warmgarant is al meer dan 10 jaar installatiepartner van Intergas en verkoopt alleen het merk Intergas. Onze experts weten daarom alles over het merk en kunnen je veel vertellen over de optimale werking van de Intergas Xtend in combinatie met een cv-ketel. Naast een goede installatie van de hybride warmtepomp verzorgt Warmgarant ook het onderhoud aan de Intergas Xtend. Mocht er een storing of probleem zijn met de hybride warmtepomp of cv-ketel, dan kan je Warmgarant zeven dagen in de week bellen. Voor veel mensen is dat een fijn gevoel. Dit alles doet Warmgarant voor een goede en scherpe prijs.

 

De prijs van de Intergas Xtend

Let op! De prijs van het Intergas Xtend voordeelpakket is verlaagd. Na aftrek van de €2.400,- ISDE-subsidie is de netto-investering van het voordeelpakket slechts €3.499,-. Hierin zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Intergas Xtend 5kW hybride warmtepomp
  • Standaard installatie + 5 meter koelleiding
  • Buffervat in serie aansluiting
  • Comfort Touch thermostaat + Gateway
  • SpiroTrap MB3 vuilafscheider
  • Bevestiging buitenunit middels muurbeugel of Big Foots
  • Afwerking en in bedrijfsstelling

 

Het traject voor het kopen van een hybride warmtepomp

Het installeren van een hybride warmtepomp is een lastige klus die enkel door gecertificeerde installateurs mag worden uitgevoerd. De klus zelf neemt ongeveer een dag in beslag maar voordat het zover is moeten er eerst een aantal checks worden uitgevoerd. We nemen je graag mee door alle stappen die worden genomen voordat we overgaan tot installatie.

Aanvraag hybride warmtepomp

Om een inschatting te maken of een warmtepomp geschikt is voor jouw woning kunnen we alvast een eerste check op afstand doen. Dit doen we op basis van je adresgegevens, je jaarlijks gas- en stroomverbruik, informatie over het afgiftesysteem en de isolatie van de woning aangevuld met wat foto’s van de installatie van de cv-ketel. Met deze informatie kunnen wij zien of je woning geschikt is voor een hybride warmtepomp.

Vul het aanvraagformulier in

Persoonlijk adviesgesprek inclusief prijsindicatie

Als je woning geschikt lijkt plannen we graag een persoonlijk adviesgesprek in. Je krijgt je eigen warmtepomp adviseur toegewezen die je alles kan vertellen over de aankoop en installatie van de Xtend. Daarnaast is er ruimte om al je vragen te stellen en afsluitend ontvang je de prijsindicatie. Bij interesse is de vervolgstap dat je warmtepomp adviseur een afspraak inplant voor een technische opname bij jou thuis.

Technische opname inclusief offerte op maat

Als je woning in eerste instantie geschikt lijkt sturen we graag een installateur langs die een technische opname uitvoert. Tijdens deze technische opname loopt de installateur de woning na en daarbij wordt alles doorgemeten waarna wij voor jou een offerte op maat opstellen.

Voor deze stap in het proces vragen wij € 95,-. Dit geld gaat naar de installateur voor zijn werkzaamheden. Na het ontvangen van de offerte op maat is het uiteraard aan jou om te beslissen. Besluit je de Intergas Xtend bij Warmgarant aan te schaffen, dan nemen wij die € 95,- graag voor onze rekening en wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur. 

Installatie

Wanneer je overgaat tot aankoop spreken we een datum af waarop we bij je langskomen voor de installatie van de hybride warmtepomp. Onze installateurs hebben vaak slechts een dag nodig voor het plaatsen van de hybride warmtepomp.

 

Technische specificaties

Intergas Xtend

 

A7 C/W 35

Vermogen kW 5,00
Modulatiebereik kW 1,8 tot 5
COP   4,5
Energieklasse voor ruimteverwarming   A++
Koudemiddel type   R32
Geluidsniveau dB(A) 58
Geluidsdruk op 1 meter afstand dB(A) 50,0
Geluidsdruk op 5 meter afstand dB(A) 34,0
Temperatuurbereik warmtepomp °C -15 °C tot 25 °C
Max. te verwachten temp. systeemwater °C 55 °C
     
Afmetingen binnenunit (h x b x d) mm 557 x 163 x 271
Gewicht binnenunit kg 18
Afmetingen buitenunit (h x b x d) mm 689 x 968 x 367
Gewicht buitenunit kg 38,3

 

 

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl