Intergas Xtreme 36

Intergas Xtreme 36 vanaf €2085,- (incl. installatie)

De beste cv-ketel van 2023

De Intergas Xtreme is de nieuwste cv-ketel van Intergas. Deze cv-ketel wordt gekenmerkt door geweldige prestaties. Zo oordeelde ook het onafhankelijke panel van de Consumentenbond in december 2023. Het rendement van de Xtreme 36 is ongekend hoog en laat hiermee vele cv-ketels achter zich.

Dat dat rendement hoog is zorgt ervoor dat u weer minder energie verbruikt en dit zonder afbreuk aan uw comfort. Bij de zoektocht naar uw ideale cv-ketel mag de Intergas Xtreme daarom niet ontbreken. De Intergas Xtreme is een cv-ketel die uw wooncomfort positief beïnvloed. En dat met liefde voor het milieu en uw portemonnee!

Ongekende efficiëntie in de Xtreme 36

Dat de Intergas Xtreme 36 super efficiënt is moge duidelijk zijn. Maar hoe komt dit nou en wat maakt deze cv-ketel anders dan andere cv-ketels? Dit zit hem in de warmtewisselaar. De warmtewisselaar is het hart van de cv-ketel. Waar reguliere cv-ketels één warmtewisselaar bezitten, heeft de Intergas Xtreme 36 er twee! Deze aluminium warmtewisselaar kent twee gescheiden koperen circuits. Het water dat hier door stroomt, zorgt ervoor dat de rookgassen maximaal worden afgekoeld. Door dit proces wordt de condensatiewarmte optimaal benut. Dit alles zorgt voor een optimale warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies. De warmtewisselaar van Intergas is gepatenteerd en zorgt al jaren voor ongekende prestaties. Zo staat de Intergas Xtreme 36 vijf jaar op rij in de top 3 van de consumenten bond cv-ketel test.  Geen wonder dat in maart 2022 de onafhankelijke jury van de consumentenbond wederom de Intergas Xtreme tot beste ketel heeft gekroond

De Xtreme 36 is hybrid ready!

Twijfel je of je moet kiezen voor een cv-ketel of een warmtepomp dan zit je met de Intergas Xtreme cv-ketel goed. Deze cv-ketel is volledig hybrid ready. Dit betekent dat op ieder gewenst moment dit apparaat kan worden uitgebreid met een hybride warmtepomp.

In 2026 is het niet meer toegestaan om je cv-ketel voor een nieuwe te vervangen maar moet je overstappen op minimaal een hybride warmtepomp. Tot die tijd kan je nog kiezen voor een cv-ketel. Wil je wel alvast klaar zijn voor de toekomst dan kan je kiezen voor een cv-ketel van Intergas want deze zijn net als de Intergas Xtreme allemaal hybrid ready.

Belangrijkste kenmerken Xtreme 36

Producent Intergas
Productnaam Xtreme 36
Comfort warm waterklasse CW5
Hoeveelheid warm water (60˚ p/min) 9 liter
Hoeveelheid warm water (40˚ p/min) 17 liter
Energielabel  A
HxBxL 826x450x277 mm
Gewicht 36kg
Tapdrempel 1,5 liter

Veilig en vertrouwd bestellen

Bij Warmgarant willen we graag helder en transparant zijn. Geen ondoorzichtige prijzen of voorwaarden. Gewoon een duidelijk en helder aanbod. Ook de financiële afhandeling hebben wij zo ingestoken. Zo komen wij eerst de Intergas Xtreme 36 bij u installeren. Als alles is geïnstalleerd en goed werkt, gaat de installateur naar huis. U hoeft dus niet af te rekenen met onze installateur. Wij wachten daarna altijd op de werkbon en het opleverrapport van de installateur. Zo zijn wij er zeker van dat alles juist is aangesloten.

Wanneer dit het geval is dan pas gaat onze financiële afdeling de factuur opmaken. Op de factuur staat de datum waaromtrent wij het resterende bedrag (totaalbedrag minus de aanbetaling uit het bestelproces) zullen incasseren. Soms komt het voor dat een incasso mislukt. Wanneer dat het geval is dan zullen wij het een aantal weken later nogmaals proberen. Circa 18 maanden na de installatie zullen wij opnieuw contact met u opnemen. Ditmaal om de eerste onderhoudsbeurt aan de Intergas Xtreme 36 in te plannen. Zo weten wij zeker dat uw cv-ketel de aankomende 15 jaar er helemaal tegenaan kan!

Warmte winnen met de Xtreme 36

De Intergas Xtreme 36 heeft 2 warmtewisselaars. De 2e warmtewisselaar wordt gebruikt om warmte terug te winnen. Deze achterin de cv-ketel bij de rookgasafvoer. Hierdoor kunnen verbrandingsgassen verder worden afgekoeld. Bovendien wordt de resterende warmte hergebruikt om het tapwater voor te verwarmen. Door deze technologie is er minder energie nodig om het water op tempratuur te brengen. Hierdoor is het mogelijk om een rendement te behalen van 122%. Dit is iets waar andere ketels niet van durven  dromen.

Waar we vroeger blij waren als we over konden stappen naar een HR-ketel. Betreedt nu een hele andere speler het veld. De Intergas Xtreme 36  is ongekend in zijn prestatie en hoort in ieder huis thuis. Want ook bij een kleinere tapbehoefte haalt deze Intergas cv-ketel eenvoudig een jaarrendement van 110%. Of je nou in een appartement of in een vrijstaand huis woont, wees slim en ga Xtreme.

Cv-ketel vaak binnen 24 uur installeren

Wanneer de Intergas Xtreme 36 de cv-ketel is die aansluit bij uw wensen dan wilt u die ook snel laten installeren. Met deze cv-ketel kan je immers direct gaan starten met bezuinigen. Bij Warmgarant is het vaak goed mogelijk om de cv-ketel binnen 24 uur al bij u te installeren. Heeft u dus haast, schroom dan niet om ons te bellen op: 085 - 401 22 33.

Onze specialisten kunnen direct zien hoe snel wij de Intergas Xtreme 36 bij u kunnen installeren. Als u akkoord gaat met het aanbod en de versnelde installatie dan vragen wij u om de cv-ketel bij ons op de website te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u bijvoorbeeld ook een passende thermostaat uitkiezen. Als u uw opties heeft geselecteerd kunt u in onze agenda verwijzen naar de afspraak die u met één van onze experts heeft gemaakt. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €150 via iDeal. Daarmee krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij deze voor u inplannen en uitwerken. Daarmee bent u in no-time verzekerd van een nieuwe zuinige Intergas cv-ketel.