Onze partners

Intergas en Resideo

Intergas is momenteel de grootste Nederlandse fabrikant van cv-ketels en HR-ketels. Dit oer-Hollandse bedrijf staat al jaren bekend om haar betrouwbare cv-ketels. Eén van de redenen dat wij alleen maar cv-ketels van Intergas verkopen.

In nagenoeg alle Nederlandse huiskamers hangt een thermostaat van het Amerikaanse bedrijf Resideo met de merknaam "Honeywell Home". Resideo Technologies, Inc. is een van de grootste en meest bekende ter wereld op het gebied van meet- en regeltechniek. Honeywell Home is hierbij veruit de bekendste merknaam van Resideo Technologies, Inc. Van slimme thermostaten tot (niet) programmeerbare multizone regelingen en vloerverwarming-regelingen; De Honeywell Home comfort producten van Resideo voldoen aan de meest uiteenlopende comfort behoeften.

Een Intergas cv-ketel

Bij ons koop je een moderne cv-ketel van het Nederlandse topmerk Intergas. De grootste Nederlandse fabrikant van cv-ketels en HR-ketels. Een Intergas cv-ketel bespaart direct op verwarming en warm water. Hij is zeer energiezuinig met een rendement van 107%. Voor elk type huis is er een goede Intergas cv-ketel. Intergas is favoriet bij veel woningcorporaties en eigenaren van vastgoed. En steeds meer eigen woningbezitters weten de weg te vinden naar Intergas. Niet voor niets momenteel de grootste van Nederland. En in het laatste Consumentenbond onderzoek (september 2013) naar HR-Ketels werd de Intergas HReco verkozen tot beste ketel!

Honeywell Home thermostaten van Resideo

Resideo biedt een breed assortiment thermostaten voor elke behoefte. Of het nu gaat om slimme thermostaten, een klokthermostaat of een eenvoudige kamerthermostaat. Bedraad of draadloos, er is altijd een Honeywell Home comfort product dat geschikt is voor uw situatie. Ze zijn allemaal gemaakt met dezelfde kennis en betrouwbaarheid waarmee onze producten al meer dan 100 jaar huizen en gebouwen regelen. Bij Warmgarant zijn vier verschillende Honeywell Home kamerthermostaten verkrijgbaar. Al deze Honeywell Home kamerthermostaten zijn eenvoudig te bedienen en helpen je CV-ketel om zo zuinig mogelijk te verwarmen.

Overige partners van Warmgarant

Warmgarant heeft een groot netwerk aan gecertificeerde installateurs waarmee zij in heel Nederland samenwerkt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de partners en leveranciers zoals hierboven beschreven. Warmgarant hecht veel waarde aan de gezonde verstandhouding met haar partners.

Wij bieden online partners ook de mogelijkheid om zich aan te melden op onze online partnerpagina.