Onze partners

Intergas en Honeywell

Koop je een CV-ketel met kamerthermostaat bij Warmgarant, dan koop je producten van twee topmerken: Intergas en Honeywell.

Intergas is momenteel de grootste Nederlandse fabrikant van cv-ketels en HR-ketels. Dit oer-Hollandse bedrijf staat al jaren bekend om haar betrouwbare cv-ketels. Eén van de redenen dat wij alleen maar cv-ketels van Intergas verkopen.

Honeywell is een Amerikaans bedrijf en één van de grootsten in de wereld op het gebied van meet- en regeltechniek. In de meeste Nederlandse huiskamers hangt een thermostaatvan Honeywell.

Een Intergas cv-ketel

Bij ons koop je een moderne CV-ketel van het Nederlandse topmerk Intergas. De grootste Nederlandse fabrikant van CV-ketels en HR-ketels. Een Intergas cv-ketel bespaart direct op verwarming en warm water. Hij is zeer energiezuinig met een rendement van 107%. Voor elk type huis is er een goede Intergas cv-ketel. Intergas is favoriet bij veel woningcorporaties en eigenaren van vastgoed. En steeds meer eigen woningbezitters weten de weg te vinden naar Intergas. Niet voor niets momenteel de grootste van Nederland. En in het laatste Consumentenbond onderzoek (september 2013) naar HR-Ketels werd de Intergas HReco verkozen tot beste ketel!

Honeywell kamerthermostaat

Het Amerikaanse Honeywell is sinds de uitvinding van de eerste eenvoudige regelaar in 1885 uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in meet- en regeltechniek in de wereld. Bij Warmgarant zijn 4 verschillende Honeywell kamerthermostaten verkrijgbaar. Al deze Honeywell kamerthermostaten zijn eenvoudig te bedienen en helpen je CV-ketel om zo zuinig mogelijk te verwarmen.

Overige partners van Warmgarant

Warmgarant heeft een groot netwerk aan installateurs waarmee zijn in heel Nederland samenwerkt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de partners en leveranciers zoals hierboven beschreven. Warmgarant hecht veel waarde aan de gezonde verstandhouding met haar partners.

Wij bieden online partners ook de mogelijkheid om zich aan te melden op onze online partnerpagina.