Service abonnement afsluiten

Service abonnement cv-ketel afsluiten?

Heb je een Intergas cv-ketel van nog geen drie jaar oud in je woning hangen én ben je op zoek naar een service abonnement? Dan ben je bij Warmgarant bij het juiste adres. Warmgarant is namelijk dé specialist op het gebied van Intergas cv-ketels en een partner van de fabriek. Sluit hier direct het all-in service abonnement van Warmgarant af.
 
Let op! Lees onderstaande informatie goed door om te zien of jouw cv-ketel in aanmerking komt voor het all-in service abonnement. Hangt er in uw huis een cv-ketel van Warmgarant en bent u een nieuwe bewoner? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u dan met de overname van het all-in service abonnement.

Voorwaarden voor het all-in service abonnement van Warmgarant 

Om in aanmerking te komen voor het all-in service abonnement van Warmgarant dient jouw cv-ketel aan 4 zaken te voldoen. Lees deze zaken goed door zodat je direct weet of je in aanmerking komt voor het all-in service abonnement. 

1. Intergas cv-ketels

Warmgarant werkt alleen met het merk Intergas. Wij nemen daarom alleen Intergas cv-ketels in ons all-in service abonnement. Daarnaast nemen wij alleen cv-ketels in het all-in service abonnement die wij zelf ook verkopen. Voor de volgende serie cv-ketels, kun je bij ons terecht:

2. Leeftijd van jouw cv-ketel

Warmgarant levert tot 15 jaar lang service aan de cv-ketel. Om die reden neemt Warmgarant alleen cv-ketels aan in het all-in service abonnement die een leeftijd van maximaal 3 jaar hebben. Daarbij nemen wij de productiedatum van de cv-ketel als leidraad. Aan de hand van het serienummer onderaan de cv-ketel, kunnen wij opmaken hoe oud de cv-ketel is (zie foto links). Hangt jouw cv-ketel al langer dan 3 jaar in je woning? Dan kunnen wij je helaas niet helpen aan het Warmgarant all-in service abonnement.

3. Inspectie van jouw cv-ketel

Om te bepalen of wij jouw bestaande cv-ketel in contract kunnen nemen, controleren wij deze vooraf. Dit inspectiebezoek kost eenmalig € 50,- inclusief btw. Tijdens de inspectie controleert een monteur of je cv-ketel volgens de voorschriften van Intergas is geïnstalleerd. Tevens controleert hij de werking en voert onderhoud uit aan de cv-ketel. Moet de monteur tijdens de inspectie nieuwe onderdelen in de bestaande cv-ketel plaatsen, dan brengen wij deze in rekening. Deze kosten vallen nog niet onder het all-in service abonnement. Uiteraard overlegt de monteur hierover eerst met jou.

Pas nadat de installateur de cv-ketel na de inspectiebeurt heeft goedgekeurd, kan het Warmgarant all-in service abonnement definitief worden afgesloten. De ingangsdatum van het all-in service abonnement is 1 dag na het inspectiebezoek. Vanaf dan start de betaling per automatische incasso van €14,28.  De cv-ketel wordt tijdens het inspectiebezoek meteen onderhouden, dus na 18 maanden zal de nieuwe onderhoudsbeurt uitgevoerd gaan worden.

4. Doorlooptijd inspectiebeurt

De doorlooptijd van het inplannen van de inspectiebeurt is ongeveer twee weken. Mocht je dus op dit moment in de kou of zonder warm water zitten, weet dan dat we je misschien niet direct kunnen helpen.

 

Afsluiten van all-in service abonnement bij Warmgarant?

Heb je alle informatie over het all-in service abonnement gelezen én kom je ook in aanmerking voor het contract? Warmgarant helpt je graag verder! Sluit met onderstaande knop het all-in service abonnement direct bij ons af. 

 

Service abonnement afsluiten ›

Het all-in service abonnement van Warmgarant

Warmgarant houdt je cv-ketel 15 jaar lang in topconditie. Het service abonnement is echt all-in. Voor één bedrag van €14,28 per maand, ben je verzekerd van:

 • Periodieke onderhoudsbeurt
 • 24-uur en 7 dagen per week storingshulp
 • Reparatie bij storing
 • Géén voorrijkosten
 • Géén arbeidsloon
 • Géén materiaalkosten

Periodieke onderhoud aan de cv-ketel

Binnen het all-in service abonnement valt het periodieke onderhoud aan de cv-ketel. Dit periodiek onderhoud wordt ongeveer iedere 18 maanden gepland. Wij proberen onze installateurs zo duurzaam mogelijk in te plannen dus het kan voorkomen dat een onderhoudsbeurd iets eerder of later plaatsvindt. Je hoeft zelf niet aan het onderhoud te denken: wij herinneren je eraan dat het tijd is voor het onderhoud aan jouw cv-ketel.

Met Warmgarant haal je een ware specialist op het gebied van onderhoud in huis. Wij werken alleen met erkende installateurs die het onderhoud bekwaam uitvoeren. Omdat wij uitsluitend met het merk Intergas werken, hebben we een naam hoog te houden op dit gebied. 

Een onderhoudsbeurt omvat o.a.:

 • Inspectie van de cv-ketel
 • Inspectie van de rookgassen
 • Het schoonmaken van de cv-ketel
 • Het afstellen van de cv-ketel voor een zuinige werking
 • Het repareren van defecte onderdelen
 • Het preventief vervangen van onderdelen in de cv-ketel

24 -uur en 7 dagen per week storingshulp 

We hopen uiteraard dat het niet vaak voorkomt, maar helaas kan een storing aan je cv-ketel voorkomen. Mocht dit gebeuren én heb je het all-in service abonnement van Warmgarant, dan helpen wij jou zo goed mogelijk. Wij zijn voor klanten 24/7 bereikbaar wanneer er een storing zich voordoet. Dit geldt dus ook voor een storing tijdens kerst, pasen of oudjaarsdag.

Op het moment dat je een storing hebt, mag je naar ons vertrouwde nummer bellen (085 - 401 22 33). Onze experts proberen eerst samen met jou de storing aan de telefoon te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan staat er binnen 24 uur een installateur bij je op de stoep om de storing te verhelpen. Reparatie kosten aan jouw cv-ketel bij een storing zitten inbegrepen bij het all-in service abonnement. Er worden achteraf dus geen voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon in rekening gebracht. 

Nog vragen? 

Wij snappen dat je misschien nog wat vragen hebt over het all-in service abonnement van Warmgarant. Vul met onderstaande button het bel mij terug formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op om alle vragen over het all-in service abonnement door te nemen.

Mocht je liever direct iemand aan de telefoon willen, dan kan dit ook. Doordeweeks zijn wij bereikbaar van 08:00-21:00 uur en in het weekend van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer: 085-4012233.

Bel mij terug verzoek aanvragen