Warmtepomp kopen in Amsterdam

Vrijgas wonen is de toekomst! Voor een topkwaliteit warmtepomp in de regio Amsterdam ben je bij ons aan het goede adres. Warmgarant installeert namelijk warmtepompen van het Nederlandse topmerk Inventum door heel Nederland. Daarnaast begrijpen wij maar al te goed dat het uitkiezen van een nieuwe warmtepomp niet zomaar iets is, wij helpen je hier dan ook graag bij.

Warmtepomp laten installeren

Ben jij er al mee bezig, het aanschaffen van een warmtepomp? De installatie van een warmtepomp vereist vakmanschap. Daarom is een deskundige warmtepomp installateur in Amsterdam essentieel. Warmgarant werkt samen met betrouwbare installateurs door heel Nederland, dus ook in de regio van Amsterdam. Zo wordt jouw warmtepomp straks vervangen door een lokale installateur. In de regio van Amsterdam werken wij onder andere samen met Leestemaker Installatie Techniek.

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Warmtepompen zijn er in allerlei soorten. We leggen je graag de verschillen uit per type warmtepomp:

Hybride warmtepomp
Dit is een warmtepomp in combinatie met een cv-ketel. De warmtepomp gebruikt de buitenlucht als bron en is aangesloten op de cv-ketel. De warmtepomp is verantwoordelijk voor het verwarmen van de woning. De cv-ketel zorgt dan allen nog warm water.

Ventilatiewarmtepomp
Werkt samen met de mechanische ventilatie. Hierbij maakt de warmtepomp gebruik van de warme binnenlucht. Een ventilatiewarmtepomp haalt dus energie uit circulerende lucht in huis en maakt hier warmte van.

Volledig elektrische warmtepomp
Een volledig elektrische warmtepomp is volledig gasloos. In dat geval zorgt de warmtepomp + boiler voor de verwarming, ventilatie en het warme water uit de kraan. Heb je een elektrisch gasfornuis? Dan ben je met de installatie van de elektrische warmtepomp volledig van het gas af.

Uitsluitend Inventum warmtepompen

Bij Warmgarant werken wij bewust samen met Inventum. Dit oer Hollandse bedrijf produceert hoogstaande spaarpompen. De Inventum Spaarpomp is compact, eenvoudig in gebruik, zorgt voor schone lucht in huis en is ook nog eens duurzaam. Met een Inventum Spaarpomp bespaar je tot wel 50% op de gasrekening.

Wat kost een warmtepomp?

De prijs van een warmtepomp kan erg verschillen. Op het internet kom je prijzen tegen variërend van een paar honderd tot een paar duizend euro. Het is belangrijk om te weten dat er vanuit de Nederlandse overheid subsidie wordt gegeven op warmtepompen (ook in de gemeente van Amsterdam). Deze zogenaamde ISDE subsidie is in het leven geroepen om mensen te motiveren om duurzame energie te gaan gebruiken. Afhankelijk van de warmtepomp die je laat installeren geldt een bepaald subsidiebedrag.

Bij Warmgarant maken we het heel eenvoudig voor je. Wij kunnen een Inventum Spaarpomp leveren in de regio Amsterdam voor een vaste prijs van €2495,-. Dat is inclusief een complete installatie. 

Afhankelijk van jouw wensen plannen wij een betrouwbare installateur in die op dat moment in Amsterdam kan helpen bij de installatie van jouw nieuwe warmtepomp. Dit is vaak al mogelijk op korte termijn en neemt meestal een dagdeel in beslag.

Geniet van warmte en comfort

Bij installatie reinigen wij direct alle kanalen in jouw woning Daarbij ontvang je jaarlijks nieuwe filters van ons. Tevens volgt er elke 3 jaar een onderhoudsbeurt en komen wij elke 6 jaar de kanalen opnieuw reinigen. Mocht er in de tussentijd iets aan de hand zijn, dan zijn wij 24/7 bereikbaar. Zo zit je er altijd warm en comfortabel bij.

Wanneer je kiest voor een warmtepomp, dan kies je voor een populaire en duurzame oplossing. Met Warmgarant heb je nergens meer omkijken naar. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn geniet je van warmte en comfort, inclusief onderhoud, service en reparaties. Bestel vandaag nog jouw warmtepomp!