Warmtepomp installateur

Ben je op zoek naar een warmtepomp installateur? Bij Warmgarant koop je een warmtepomp en installeren wij deze wanneer het jou uitkomt. Naast onze eigen installateurs lenen wij installateurs in zodat we bijna overal in Nederland kunnen installeren. Al onze vakmensen zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid en hebben ervaring met de warmtepompen van Intergas. 

 

Op zoek naar een warmtepomp installateur in de buurt?

Kies jouw provincie en vind direct een warmtepomp installateur bij jou in de buurt.

Drenthe
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zuid-Holland

 

Warmgarant is een erkend warmtepomp installatiebedrijf

Bij Warmgarant werken we alleen met de beste mensen. Zo is iedere vakman gekwalificeerd volgens de kwaliteitsrichtlijnen binnen de installatiesector. 

Wij zijn erkend door InstallQ

Het doel van InstallQ zijn veilige installaties van goede kwaliteit. Het bedrijf ontwikkelt en beheert de regelingen en erkent bedrijven die voldoen aan deze standaarden. Vandaar ook dat Warmgarant meerdere certificaten heeft mogen ontvangen. 

Wij zijn opgenomen in het Centraal Register Techniek

In het Centraal Register Techniek vind je een overzicht van alle kwalificaties van installatiebedrijven. Uiteraard is Warmgarant hier ook in opgenomen. 

 

Goed advies

Er komt een hoop kijken bij het vinden van de juiste warmtepomp. Als je zelf bent overtuigd van de voordelen en een mooi model hebt gevonden is het niet altijd zeker of je woning wel geschikt is. Des te belangrijker om een installateur te vinden die je tijdens het gehele proces kan bijstaan en ook eerlijk tegen je kan zijn als een warmtepomp niet de beste optie is.

Waar moet je op letten?

Om te zien of een warmtepomp geschikt is moet je rekening houden met een aantal zaken waarvan je warmtebehoefte en de isolatie van je woning de belangrijkste zijn. 

De warmtebehoefte analyseren we aan de hand van het stroom- en gasverbruik. Zo kunnen we nagaan hoeveel een warmtepomp moet leveren en berekenen of het vervangen van de huidige installatie genoeg besparing op zal leveren.

Een warmtepomp doet er langer over om een woning te verwarmen dus is het extra belangrijk dat de isolatie van de woning deze warmte binnen houdt. Een slecht geïsoleerde woning verliest te veel warmte waardoor het veel energie zal kosten om de woning te verwarmen. 

 

Interview met een warmtepomp installateur

Warmgarant sprak onlangs met Tim Krol, een warmtepomp installateur met wie wij graag samenwerken. Wij vroegen hem onder andere naar zijn ervaring met het installeren van warmtepompen en waarom de meeste van zijn klanten kiezen voor een warmtepomp. Lees hier het gehele interview met Tim Krol.

 

Benieuwd of jouw woning geschikt is?

Bij Warmgarant kan je nu een gratis aanvraag voor een hybride warmtepomp doen. Jij stuurt ons informatie over je warmteverbruik, isolatie en foto’s van je huidige installatie en dan checkt een van onze warmtepomp adviseurs op afstand of jouw woning geschikt is. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Vul het aanvraagformulier in

Bij Warmgarant checken we of je woning geschikt is voor een installatie. Als dat het geval is plannen we graag een persoonlijk adviesgesprek in. Hierbij bespreken we de installatie en ontvang je een prijsindicatie van ons. Als dat interessant is komt er een monteur bij je thuis voor een technische opname. Dan wordt de woning nagekeken om er zeker van te zijn dat deze geschikt is en gaat de installateur kijken hoe en waar de warmtepomp zal worden geplaatst. Op basis van dit bezoek krijg je een vrijblijvende offerte op maat. Hierin zijn alle definitieve kosten voor de installatie van de hybride warmtepomp opgenomen. Als je besluit deze te verzilveren plannen we een samen een afspraak in om de installatie uit te voeren. Dit neemt doorgaans slechts 1 dag in beslag. Onze vakmensen komen bij je langs, installeren de warmtepomp en geven je een uitleg over de werking van het apparaat.

Ben je op zoek naar informatie over de Xtend hybride warmtepomp en hoe het installatietraject zal verlopen? Vraag dan nu het Xtend informatiepakket aan!