Intergas HRE 24/18

De Intergas HRE 24/18 is de kleinste variant uit de Intergas HRE-serie. Maar doet absoluut niet onder voor andere cv-ketels uit de CW-3 klasse. Deze compacte cv-ketel is ideaal voor de kleinere woningen of appartementen. Intergas begon ooit in een ver verleden met de productie van keukenboilers. Het fijne aan deze boilers van Intergas was dat die perfect in een keukenkastje paste. Tegenwoordig is Intergas enorm gegroeid en maken ze ingenieuze cv-ketels. Echter het formaat hebben ze altijd behouden. Hierdoor is de Intergas HRE 24/18 eenvoudig weg te werken in een keukenkastje. Dit is wel zo prettig wanneer ruimte beperkt is. Met dit compact formaat kan de cv-ketel wel zo'n 10 liter warm water per minuut voortbrengen. Dit is ideaal voor een normale douche. Daarnaast heeft deze cv-ketel genoeg power om appartementen en kleine woningen te verwarmen. De Intergas HRE 24/18 is daarmee de ideale oplossing voor de kleine woning, met een bijzonder gunstig prijskaartje.

Belangrijkste kenmerken HRE 24/18

Producent Intergas
Productnaam Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18
Comfort warm waterklasse CW3
Hoeveelheid warm water (60˚ p/min) 6 liter
Hoeveelheid warm water (40˚ p/min) 10 liter
Energielabel  A
HxBxL 590x450x240 mm
Gewicht 30kg
Tapdrempel 2 liter

Veilig en vertrouwd bestellen

Bij Warmgarant willen we graag helder en transparant zijn. Geen ondoorzichtige prijzen of voorwaarden. Gewoon een duidelijk en helder aanbod. Ook de financiële afhandeling hebben wij zo ingestoken. Zo komen wij eerst de CV-ketel bij u installeren. Als alles is geïnstalleerd en goed werkt, gaat de installateur naar huis. U hoeft dus niet af te rekenen met onze installateur. Wij wachten daarna altijd op de werkbon en het opleverrapport van de installateur. Zo zijn wij er zeker van dat alles juist is aangesloten. Wanneer dit het geval is dan pas gaat onze financiële afdeling de factuur opmaken. Deze sturen wij altijd per post toe. Op de factuur staat de datum waaromtrent wij het resterende bedrag (totaalbedrag minus de aanbetaling uit het bestelproces) zullen incasseren. Soms komt het voor dat een incasso mislukt. Wanneer dat het geval is dan zullen wij het een aantal weken later nogmaals proberen. Circa 18 maanden na de installatie zullen wij opnieuw contact met u opnemen. Ditmaal om de eerste onderhoudsbeurt in te plannen. Zo weten wij zeker dat uw CV-ketel de aankomende 15 jaar er helemaal tegenaan kan!

Landelijke Intergas specialist

Bij Warmgarant hebben wij een absolute voorliefde voor Intergas. Dit oerdegelijke Hollandse merk staat als sinds jaar en dag bekend om z'n kwalitatieve en energiezuinige cv-ketels. Daarnaast heeft het aanbieden van één merk veel voordelen. Zo hebben onze installateurs, bijvoorbeeld, altijd alle onderdelen in hun bus liggen. Hierdoor hoef je niet te wachten op een onderdeel dat bestelt dient te worden. Omdat wij de landelijke installatiepartner van Intergas zijn, kunnen wij jou zo'n scherpe prijs aanbieden. Met ons uitgebreide netwerk van installateurs kunnen wij iedereen in Nederland bedienen van een Intergas cv-ketel. Dit brengt ook weer enorm veel voordelen met zich mee. Zo heb je een installateur uit de buurt. Een bekend gezicht, die bij jou niet alleen de installatie verzorgt maar ook het onderhoud komt doen. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan zijn we ook dicht in de buurt om je snel van dienst te zijn. Daarnaast zijn onze installateurs echte Intergas specialisten. Zo zijn zij allemaal getraind door Intergas en kennen de cv-ketel daarmee op hun duimpje. Zo brengt niet alleen de cv-ketel maar ook de service van onze installateurs warmte naar huizen in heel Nederland!

Cv-ketel vaak binnen 24 uur installeren

Wanneer de Intergas HRE 24/18 de cv-ketel is die aansluit bij uw wensen dan wilt u die ook snel laten installeren. Met deze cv-ketel kan je immers direct gaan starten met bezuinigen. Bij Warmgarant is het vaak goed mogelijk om de cv-ketel binnen 24 uur al bij u te installeren. Heeft u dus haast, schroom dan niet om ons te bellen op: 085 - 401 22 33. Onze specialisten kunnen direct zien hoe snel wij de Intergas HRE 24/18 bij u kunnen installeren.

Als u akkoord gaat met het aanbod en de versnelde installatie dan vragen wij u om de cv-ketel bij ons op de website te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u bijvoorbeeld ook een passende thermostaat uitkiezen. Als u uw opties heeft geselecteerd kunt u in onze agenda verwijzen naar de afspraak die u met één van onze specialisten heeft gemaakt. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €50 via iDeal. Daarmee krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij deze voor u inplannen en uitwerken. Daarmee bent u in no-time verzekerd van een nieuwe zuinige Intergas cv-ketel.