Intergas HRE 36/30

Intergas HRE 36/30 A vanaf €1745,- (incl. installatie)

De Intergas HRE 36/30 is de CW5 cv-ketel uit de HRE-serie van Intergas. Deze cv-ketelserie staat aan de voet van het succes van de later uitgebrachte HReco-serie. In de Intergas HRE 36/30 kent dan ook de uiterst slimme techniek waarmee Intergas zichzelf op de kaart heeft gezet. Zo kent de Intergas HRE 36/30 een slimme warmte wisselaar. Dit betekent dat de warmte wisselaar, het hart van de cv-ketel, zeer zuinig met de energie omgaat en deze zelfs hergebruikt.

Hierdoor kan de Intergas HRE 36/30 en bijzonder hoog rendement halen zonder in te boeten op kwaliteit en comfort. Zo geeft de cv-ketel snel warm water (ca. 15 liter per minuut) en krijgt eenvoudig grote huizen verwarmd. Hiermee doet deze kleine krachtpatser niet onder voor andere cv-ketels. Sterker nog de Intergas HRE 36/30 presteert vaak beter. En met zo'n gunstig prijskaartje is dit wel een hele slimme keuze!

De HRE 36/30 is hybrid ready!

Twijfel je of je moet kiezen voor een cv-ketel of een warmtepomp dan zit je met de Intergas HRE 36/30 cv-ketel goed. Deze cv-ketel is volledig hybrid ready. Dit betekent dat op ieder gewenst moment dit apparaat kan worden uitgebreid met een hybride warmtepomp.

In 2026 is het niet meer toegestaan om je cv-ketel voor een nieuwe te vervangen maar moet je overstappen op minimaal een hybride warmtepomp. Tot die tijd kan je nog kiezen voor een cv-ketel. Wil je wel alvast klaar zijn voor de toekomst dan kan je kiezen voor een cv-ketel van Intergas want deze zijn net als de Intergas HRE 36/30 allemaal hybrid ready.

Belangrijkste kenmerken HRE 36/30

Producent Intergas
Productnaam Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30
Comfort warm waterklasse CW5
Hoeveelheid warm water (60˚ p/min) 9 liter
Hoeveelheid warm water (40˚ p/min) 15 liter
Energielabel  A
HxBxL 710x450x240 mm
Gewicht 36kg
Tapdrempel 2 liter

Veilig en vertrouwd bestellen

Bij Warmgarant willen we graag helder en transparant zijn. Geen ondoorzichtige prijzen of voorwaarden. Gewoon een duidelijk en helder aanbod. Ook de financiële afhandeling hebben wij zo ingestoken. Zo komen wij eerst de intergas HRE 36/30 bij u thuis installeren. Als alles is geïnstalleerd en goed werkt, gaat de installateur naar huis. U hoeft dus niet af te rekenen met onze installateur. Wij wachten daarna altijd op de werkbon en het opleverrapport van de installateur. Zo zijn wij er zeker van dat alles juist is aangesloten.

Wanneer dit het geval is dan pas gaat onze financiële afdeling de factuur opmaken. Op de factuur staat de datum waaromtrent wij het resterende bedrag (totaalbedrag minus de aanbetaling uit het bestelproces) zullen incasseren. Soms komt het voor dat een incasso mislukt. Wanneer dat het geval is dan zullen wij het een aantal weken later nogmaals proberen. Circa 18 maanden na de installatie zullen wij opnieuw contact met u opnemen. Ditmaal om de eerste onderhoudsbeurt aan de Intergas HRE 36/30 in te plannen. Zo weten wij zeker dat uw cv-ketel de aankomende 15 jaar er helemaal tegenaan kan!

Landelijke Intergas specialist

Bij Warmgarant hebben wij een absolute voorliefde voor Intergas. Dit oerdegelijke Hollandse merk staat als sinds jaar en dag bekend om z'n kwalitatieve en energiezuinige cv-ketels. Daarnaast heeft het aanbieden van één merk veel voordelen. Zo hebben onze installateurs, bijvoorbeeld, altijd alle onderdelen in hun bus liggen. Hierdoor hoef je niet te wachten op een onderdeel dat bestelt dient te worden. Omdat wij de landelijke installatiepartner van Intergas zijn, kunnen wij jou zo'n scherpe prijs aanbieden.

Met ons uitgebreide netwerk van gecertificeerde installateurs kunnen wij iedereen in Nederland bedienen van een Intergas cv-ketel. Dit brengt ook weer enorm veel voordelen met zich mee. Zo heb je een installateur uit de buurt. Een bekend gezicht, die bij jou niet alleen de installatie verzorgt maar ook het onderhoud komt doen. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan zijn we ook dicht in de buurt om je snel van dienst te zijn. Daarnaast zijn onze installateurs echte Intergas specialisten. Zo zijn zij allemaal getraind door Intergas en kennen de cv-ketel daarmee op hun duimpje. Zo brengt niet alleen de cv-ketel maar ook de service van onze installateurs warmte naar huizen in heel Nederland!

Cv-ketel vaak binnen 24 uur laten installeren

Wanneer de Intergas HRE 36/30 de cv-ketel is die aansluit bij uw wensen dan wilt u die ook snel laten installeren. Met deze cv-ketel kan je immers direct gaan starten met bezuinigen. Bij Warmgarant is het vaak goed mogelijk om de cv-ketel binnen 24 uur al bij u te installeren.

Heeft u dus haast, schroom dan niet om ons te bellen op: 085 - 401 22 33. Onze specialisten kunnen direct zien hoe snel wij de Intergas HRE 36/30 bij u kunnen installeren. Als u akkoord gaat met het aanbod en de versnelde installatie dan vragen wij u om de cv-ketel bij ons op de website te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u bijvoorbeeld ook een passende thermostaat uitkiezen. Als u uw opties heeft geselecteerd kunt u in onze agenda verwijzen naar de afspraak die u met één van onze specialisten heeft gemaakt. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €150 via iDeal. Daarmee krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij deze voor u inplannen en uitwerken. Daarmee bent u in no-time verzekerd van een nieuwe zuinige Intergas cv-ketel.