Nieuws

 
27-3-2018

Wanneer de cv-ketel vervangen

 
Apostrophe
Vaak een storing? Dan is vervangen mogelijk voordeliger...
De CV-ketel vervangen - wanneer is dat nodig? De meeste mensen wachten tot de CV-ketel defect is. Eigenlijk zijn ze dan te laat. Ga maar na: de meeste CV-ketels gaan kapot als ze hard moeten werken, in de winter dus. Als je met de CV-ketel vervangen wacht tot de verwarming het niet meet doet, zit je sowieso een of meer dagen in de kou, en zonder warm water in huis.

Levensduur 12 tot 15 jaar

De gemiddelde levensduur van een CV-ketel of HR-ketel is 12 tot 15 jaar. Kijk dus eens na in welk jaar jouw CV-ketel geplaatst is. Net als bij een auto en apparaten komt er een moment dat onderdelen verslijten of minder goed gaan functioneren. En dat reparatie zo veel kost, dan het beter is een nieuwe CV-ketel te kopen. 

15 jaar garantie

Cruciale onderdelen als de pomp, de brander of de warmtewisselaar zijn bij Intergas HR-ketels extra degelijk uitgevoerd. We geven niet voor niets tot 15 jaar volledige garantie.

Elk jaar CV-ketel storing

Als jouw CV-ketel elk jaar een storing heeft, is het ook tijd om je eens af te vragen of het nodig is de CV-ketel te vervangen. Die vraag kun je jezelf ook stellen als het gasverbruik flink oploopt.

Minder rendement

Bij veel CV-ketels en HR-ketels loopt het rendement in de loop van de jaren terug: ze gaan minder zuinig stoken. Dat komt bijvoorbeeld door slijtage aan de brander of corrosie (roestvorming) van de warmtewisselaar. Als je dat merkt, doordat de kosten van je energieverbruik oplopen, kan het financieel aantrekkelijk zijn om de CV-ketel te vervangen.

Nieuwe HR-ketel

Een nieuwe HR-ketel van Intergas gaat zo zuinig om met gas, dat je eenvoudig kunt uitrekenen wanneer het vervangen van de CV-ketel zichzelf heeft terugverdiend. Een Intergas HR-ketel bij Warmgarant koop je altijd inclusief installatie en slimme thermostaat, en in combinatie met een abonnement voor CV-ketel service en onderhoud. 

CV-ketel onderhoud

Regelmatig CV-ketel onderhoud zorgt er voor dat de CV-ketel elke 18 maamden goed onderhouden, gereinigd en nagekeken wordt. Dat verlengt de levensduur van elke CV-ketel. Zonder onderhoud raakt de CV-ketel eerder defect en verbruik je meer gas dan nodig is.

CV-ketel vervangen: hoe gaat dat?

Het vervangen van de CV-ketel is vaak in een halve dag gebeurd. Lees hier meer over het vervangen van de CV-ketel.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je CV-ketel heel eenvoudig. Via de CV-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe CV-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!
 
Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl