Nieuws

 
1-10-2017

Lid van een VvE? En de verwarming?

 
Apostrophe
Warmgarant helpt ook VvE's bij de vervanging van de cv-ketel

De meeste aanbieders van CV-ketels richten zich op eigenaren van een koopwoning. Maar wist je dat Warmgarant ook graag advies geeft aan Verenigingen van Eigenaren (VVE) over hun gezamenlijke CV-ketels?
Lid van een VvE? En de verwarming?Als je in een flat of appartement woont, zijn de verwarming en CV-ketels vaak gezamenlijk bezit.
 
Over het beheer en vervanging van allerlei gezamenlijke zaken (van het dak tot het buitenschilderwerk of de gezamenlijke inkoop van energie) beslist dan vaak een Vereniging van Eigenaren (VVE). Zo’n VVE, die bestaat uit alle mensen die in een gebouw wonen, beslist ook vaak over de gezamenlijke verwarmingsinstallatie.

Zelf eigenaar CV-ketel?

Meestal zijn er twee mogelijkheden. Mogelijk is elke bewoner zelf eigenaar van zijn eigen CV-ketel, en moet dus ook zelf zorgen voor onderhoud en vervanging. De andere mogelijkheid is dat de VVE voor alle bewoners gezamenlijk het onderhoud en de inkoop van nieuwe CV-ketels regelt.

Betere prijs

Het voordeel van gezamenlijke inkoop is natuurlijk dat je een betere prijs kunt bedingen. En dat niet iedereen zich hoeft te verdiepen in de vraag wat de beste CV-ketel is. Dat laatste kan ook een nadeel zijn: wat als er een CV-ketel wordt uitgekozen die niet jouw voorkeur heeft? Vaak ben je niet verplicht om op zo’n aanbieding in te gaan. Warmgarant heeft wellicht een aanbod dat nog voordeliger is dan het collectieve voordeel van de VVE.

Vrijblijvend advies

Maar Warmgarant is ook een betrouwbare partner voor VVE’s die vragen hebben over de gezamenlijke verwarming. Onze CV-installateurs komen graag bij het gebouw kijken om daarna een vrijblijvend advies te geven. Het is belangrijk dat er een CV-ketel wordt gekozen die geschikt is voor het gebouw. Belangrijk is of er condenswater afgevoerd kan worden, en hoe het zit met de gezamenlijke rookgasafvoer.

Intergas oerdegelijk

Bij Warmgarant koop je CV-ketels van het Nederlandse merk Intergas, die bekend staan als oerdegelijk, storingsvrij en zuinig. Intergas is niet voor niets het favoriete merk van vastgoedbeheerders in Nederland.

Rustig bespreken

Ben je lid van een VVE en heb je een vraag over de verwarming? Neem gerust eens contact met ons op. We kunnen eerst de zaak eens rustig bespreken, zonder verdere verplichtingen, en samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je CV-ketel heel eenvoudig. Via de CV-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte CV-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een CV-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe CV-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl