Nieuws

 
1-1-2018

Tip een vriend en verdien €50

 
Apostrophe
Tip een vriend, kennis of buur en verdien €50,-

We beginnen het jaar goed. Ben je tevreden over jouw Warmgarant cv-ketel, geef de tip dan aan iedereen die je kent. Leidt jouw tip tot een aankoop, dan verdien je €50!
Tip een vriend en verdien €50. De beste aanbeveling voor een goede aankoop: een tip van een vriend.
 
Dat geldt niet alleen voor muziek, series of auto’s. Het geldt ook voor cv-ketels! Als de buren, kennissen of vrienden dik tevreden zijn over hun nieuwe Intergas HR-ketel, of de vlotte service van Warmgarant, dan hoef je er niet aan te twijfelen.

Review cv-ketels

Hoe tevreden de klanten van Warmgarant zijn, kun je ook zien aan de klantreviews op internet. Bijvoorbeeld op de vergelijkingssite Kiyoh. Daar hebben al meer dan 600 klanten hun review geplaatst. We krijgen gemiddeld een 8,9 van onze klanten! Bijna iedereen is lovend over de heldere en duidelijke communicatie, de snelheid van werken en het vakmanschap van de cv-installateurs die de nieuwe cv-ketel komen plaatsen.

Tip en verdien bonus

Ben je zo tevreden over jouw nieuwe HR-ketel dat je het anderen zou aanraden? Dan kun je niet alleen een review plaatsen, maar er zelfs een bonus mee verdienen. Tip je een buur, vriend of bekende, en koopt deze een nieuwe Intergas HR-ketel bij Warmgarant, dan verdien jij als tipgever €50!

Laat het ons weten

Hoe je dat doet? Bel ons gewoon even (085-4012233) of stuur een e-mail. Daarin kun je laten weten wie je getipt hebt. Dan nemen wij contact op met die buur, vriend of kennis. En kunnen we bespreken welke HR-ketel het beste bij diens woon- en leefsituatie past.

Over Warmgarant

Warmgarant maakt het vervangen van je cv-ketel heel eenvoudig. Via de cv-ketel kieswijzer van Warmgarant kies je in een paar stappen de meeste geschikte cv-ketel voor jouw woning. In heel Nederland werkt Warmgarant samen met zo'n 40 installatiebedrijven en meer dan 600 vakmensen. Daarom is er altijd een cv-installateur bij jou in de buurt.
 
Een nieuwe cv-ketel van Intergas, inclusief installatie, voor de beste prijs van Nederland, in combinatie met een abonnement voor 24/7 service. Dat is Warmgarant. Heb je vragen? Bel ons gerust wij zijn elke dag bereikbaar, ook in het weekend. Wij helpen je graag!

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl