atag e325ec vs intergas hreco36

Grote kans dat u bij de zoektocht naar een nieuwe cv-ketel bent gestuit op zowel een Intergas als een Atag cv-ketel. Niet vreemd want beide cv-ketels komen al drie jaar op rij voor in de top 3 van de Consumentenbond.

Waarom een cv-ketel van Intergas?

Deze vraag kan het best beantwoord worden met "dezelfde kwaliteit maar een stuk voordeliger". Zoals de cv-keteltest van de Consumentenbond uitwijst houden de Atag E325EC en de Intergas HReco 36 elkaar kwalitatief in evenwicht. Beiden ontvingen een 8,1 als testoordeel.

Uiteraard zijn er wel kleine verschillen tussen deze cv-ketels. De Atag gaat net als de cv-ketel van Intergas zeer zuinig om met de energie. Echter levert de Atag niet zo snel warm water. De Intergas blinkt uit als het gaat om warmwatercomfort, de Intergas cv-ketel is binnen no time warm en garandeert altijd een snelle warme douche!

Het grote verschil komt pas tot uiting in de prijs. Waar de Atag E325EC een adviesprijs kent van €2.300,- bedraagt die van de Intergas HReco 36 €1.775,-. Bij Warmgarant is deze prijs zelfs nog een stuk lager.