CV-ketel vervangen

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

CV-ketel vervangen

Krijg tot €100 korting of een gratis Honeywell Lyric T6

CV-ketel vervangen kan tegenwoordig al snel en gemakkelijk. Dit klinkt misschien gek maar wij doen het dagelijks. Een CV-ketel vervangen bij Warmgarant staat dan ook voor gemak en comfort. Ons netwerk van professionele installateurs staat dagelijks voor u klaar. Voor vragen kunt u ons 7 dagen per week bereiken. Bestellen doet u eenvoudig bij ons op de website. CV-ketel vervangen met een all-in prijs, dat is Warmgarant.

CV-ketel vervangen en direct besparen

CV-ketel vervangen voor een zuinige Intergas CV-ketel. Dat is een slimme zet! Vaak is een oude CV-ketel niet meer zo zuinig. Zelf de oudere HR-ketels halen niet meer het rendement dat ooit op de doos stond beschreven. Een VR-ketel is helemaal een energieslurper. Een CV-ketel vervangen is op het eerste gezicht een grote investering. Maar wel één waar u op vooruit gaat. Niet alleen qua financiën, ook zeker qua gemak en comfort.

Hoe gaat het vervangen van een CV-ketel in z’n werk

Een CV-ketel vervangen duurt vaak niet meer dan een dagdeel. Is er meerwerk geconstateerd, dan kan het wat langer duren. Bent u op dit moment in het bezit van een HR-ketel, dan kunnen wij deze standaard vervangen. U bestelt de CV-ketel van uw voorkeur bij ons op de website. In onze agenda kiest u uw voorkeursdata. Ook een vervanging op zaterdag is mogelijk. Na een aanbetaling van €50,- met iDeal, plannen wij de installatie voor u in. De factuur ontvangt u pas nadat uw CV-ketel is vervangen. 

Voor welke CV-ketel vervangen

Uw CV-ketel vervangen voor welke ketel? Dat is een goede vraag. Kijk hierbij altijd goed naar uw huidige situatie en de toekomst. Bent u nu tevreden of wilt u mogelijk wat extra ‘power’. Als u nu tevreden bent kunt u een CV-ketel kiezen uit dezelfde klasse. CV-ketels worden ingedeeld van CW3 t/m CW6 des te hoger de klasse, hoe meer kracht heeft de CV-ketel. De meeste CV-ketels die wij vervangen zijn CW4 of CW5 ketels. Dit is de gangbare maat in Nederland. Vindt u het lastig om te bepalen wat voor u de juiste keuze maak dan gebruik van onze keuzehulp

Start de keuzehulp

All-in vervangen van uw oude CV-ketel

Het vervangen van uw CV-ketel bij Warmgarant is all-in. De prijs die u ziet is inclusief een standaard vervanging. Dit betekent dat u in principe niets extra’s betaald. Wij voeren de oude CV-ketel ook voor u af. Inclusief een nieuwe Honeywell Round thermostaat en appendages (bijvoorbeeld een nieuwe gaskraan). Ook inspecteren wij uw rookgaskanaal en persen wij de gasleiding af.

Professioneel netwerk om uw CV-ketel te vervangen

Het vervangen van uw CV-ketel gebeurt altijd door één van onze professionele installateurs. Warmgarant werkt samen met een netwerk van installateurs door heel Nederland. Op deze manier is er altijd een installateur bij u in de buurt. Uw CV-ketel laten vervangen door Warmgarant? Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan

Bel mij terug

Klantervaringen

Warmgarant wil transparant en helder zijn. Daarom ziet u direct wat onze klanten over ons zeggen!

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233

Altijd in de buurt

CV-ketel vervangenWarmgarant werkt samen met 40 installatiebedrijven bij u in de regio!

CV-ketels die wij veel vervangen

Atag

Agpo Ferroli

Remeha

Nefit