Agpo Ferroli

Heeft u thuis een cv-ketel van het merk Agpo Ferolli, dan staat deze mogelijk hieronder. Als u uw cv-ketel hieronder ziet staan, klik dan snel verder om te kijken hoeveel u bij Warmgarant kunt besparen op een vergelijkbare cv-ketel. Staat uw cv-ketel er niet bij, bel ons dan gerust dan helpen we u graag verder 085 - 401 22 33.

Kies de te vervangen Agpo cv-ketel:

Waarom uw Agpo cv-ketel vervangen?

Besparen op onderhoudskosten
Een Agpo Ferroli cv-ketel heeft een levernsduur van gemiddeld 12 jaar. Tijdens de laatste levensjaren van deze cv-ketels is steeds meer onderhoud nodig. Soms lopen de kosten voor dit onderhoud zelfs zo erg op, dat het interessanter wordt om uw cv-ketel te vervangen. Onze ervaring is dat veel eigenaren van een Agpo Ferroli de overstap maken naar de meer betrouwbare cv-ketels van Intergas. Bij Warmgarant werken wij uitsluitend met cv-ketels van Intergas, dit omdat deze duurzame en betrouwbare cv-ketels ons nooit in de steek laten!

Besparen op energiekosten
Als je op dit moment nog een 'oude' VR cv-ketel hebt is het aantrekkelijk om deze cv-ketel te laten vervangen. De nieuwe HR cv-ketels van Intergas zijn aanzienlijk zuiniger. Zo kunt u, afhankelijk van uw woonsituatie, al gauw € 200 euro per jaar besparen op de energiekosten.

Wooncomfort verhogen
Duurt het te lang voordat jouw huis op temperatuur is? Kan je niet tegelijkertijd douchen en de afwas doen? Dit zijn allemaal zaken die het wooncomfort beïnvloeden. Kan jouw huidige cv-ketel dit niet verwezenlijken? Dan kan dit ook een reden zijn om jouw cv-ketel te vervangen.

Cv-ketel betalen uit een bouwdepot

Ga je binnenkort verhuizen en hangt er in de woning een oude Agpo cv-ketel, dan wil je die mogelijk vervangen. Vaak is het mogelijk om deze nieuwe cv-ketel te financieren vanuit een bouwdepot. Een bouwdepot is een extra lening die je kan afsluiten bij de bank. Dit extra potje wordt gebruikt voor de verbouwingen in de woning. Wij kunnen je voorzien van een gedetailleerde offerte die je mee kan sturen bij de aanvraag van je bouwdepot. Meer over het betalen van een cv-ketel uit een bouwdepot lees je op deze pagina.