Veel gestelde vragen

Information
Contact met Warmgarant?
Hoe en wanneer is Warmgarant bereikbaar?

Warmgarant is er graag voor u. Daarom zijn wij voor verkoop & advies dagelijks zowel via internet, als telefoon te bereiken van 08.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. Zelfs in het weekend staan wij voor u klaar. Op zaterdag en zondag zijn wij geopend tussen 10:00 en 17:00. U kunt ons bellen op 085-4012233. Heeft u liever via e-mail contact of zijn wij gesloten? Neem dan contact op met Warmgarant via het contactformulier.

Bent u klant en heeft u een storing?

Bent u reeds klant bij Warmgarant en heeft u onverhoopt een storing aan uw cv-ketel dan staan wij uiteraard altijd voor uw klaar! Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar via het bekende 085-4012233 nummer. Heeft u een storing met een minder spoedeisend karakter dan kunt u ook altijd mailen naar info@warmgarant.nl of contact opnamen via het contactformulier.

Waarom Intergas cv-ketels?

Omdat we alleen cv-ketels van Intergas verkopen, kunnen we jou een extra scherpe prijs aanbieden. Dit assortiment cv-ketels is geschikt voor 99% van alle woningen. Intergas is momenteel de grootste cv-ketel fabrikant van Nederland. De cv-ketels van Intergas zijn zeer betrouwbaar en degelijk. Op onze cv-ketels van Intergas kun je niet voor niets 15 jaar volledige garantie krijgen met een Service- en Onderhoudsabonnement.

CO-certificering verplicht?

Ja, alle bedrijven die werken met cv-ketels of warmtepompen moeten CO-gecertificeerd zijn.

Waarom is de CO-certificering verplicht?
 
Bij cv-ketels en warmtepompen wordt er gewerkt met koolmonoxide. Om te voorkomen dat iedereen met deze gevaarlijke gas aan de slag kan heeft de overheid ingesteld dat de installateur eerst een CO-certificaat moet behalen.

Wat is een CO-certificering?

Alle bedrijven die werken met cv-ketels of warmtepompen moeten voldoen aan de Gasketelwet. Deze wet stelt dat iedereen die werkt aan het installeren, onderhouden, repareren of in bedrijf stellen van gasverbrandingstoestellen een examen moet afleggen om CO-gecertificeerd te worden.

Zijn er bijkomende kosten?

Je koopt of huurt een cv-ketel bij Warmgarant met een standaard installatie. Een standaard installatie wil zeggen dat alle benodigde aansluitingen voor een HR-Ketel reeds aanwezig zijn:

  • • Gasleiding
  • • Waterleiding
  • • Warmwaterleiding
  • • Cv-aanvoer leiding
  • • Cv-retourleiding
  • • Afvoer richting het riool
  • • Geaard stopcontact
  • • HR-geschik rookgaskanaal.

Heb je momenteel een HR-Ketel dan is dit reeds het geval en is er sprake van een standaard installatie. - Heb je momenteel een VR-ketel of een conventionele (staande) cv-ketel dan is er kans op meerwerk. Als je twijfelt of het een standaard installatie betreft dan kun je altijd bellen 085 401 2233. Wij kunnen je dan aan de hand van enkele eenvoudige vragen vertellen of het een standaard situatie betreft.

Geen verrassingen achteraf

Als Warmgarant vinden wij dat de prijs voor installatie altijd geheel duidelijk moet zijn. Dus geen verrassingen achteraf. Tijdens het bestelproces vragen wij je dan ook om enkele foto’s te uploaden van de huidige cv-ketel installatie. Op basis van deze foto’s kunnen wij inschatten of er inderdaad sprake is van een standaard installatie (zonder meerprijs).

Annuleren van de koop

Mochten er onverhoopt toch extra werkzaamheden benodigd zijn dan informeren wij je hier direct over. In deze gevallen ontvang je van te voren een duidelijke prijsopgaaf. Mochten deze hoger uitvallen dan gedacht, dan mag je de koop natuurlijk altijd ongedaan maken, zonder bijkomende kosten.

Alle getoonde prijzen bij Warmgarant zijn inclusief BTW.

Verkopen jullie alleen HR-ketels?

Ja, een HR-ketel is tegenwoordig de norm. Een HR-ketel is zuiniger met energie en verdient zichzelf daarom eerder terug. Omdat een HR-ketel veel zuiniger is met aardgas, bespaar je, vergeleken met een cv-ketel met conventioneel rendement, tot 270 euro per jaar op je gasrekening. In dat geval heb je een HR-Ketel van Warmgarant al binnen 4 jaar terugverdiend!

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Wij hoeven geen geld te steken in winkelpanden. We hebben een klein hoofdkantoor met minimale kosten en een samenwerkend netwerk van deskundige en betrouwbare installatiebedrijven.

Warmgarant biedt alleen cv-ketels aan van het merk Intergas, de grootste leverancier van cv-ketels in Nederland. Doordat we keuzes maken hoeven we ook geen voorraden van alle merken cv-ketels aan te houden. Dat scheelt een slok op een borrel. Als je bij Warmgarant een cv-ketel koopt, neem je (met uitzondering van eventuele acties) ook een 2-jarig cv-ketel service- en onderhoudsabonnement. Mede daarom kunnen we de cv-ketel zelf voordeliger aanbieden. Het service- en onderhoudsabonnement heeft zelf ook een scherpe prijs. Alles bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat wij Intergas HR ketels tegen een zeer scherpe prijs kunnen installeren.

Biedt Warmgarant garantie?

Bij Warmgarant koop u een cv-ketel altijd in combinatie met een All-in Service-abonnement. Dit abonnement gaat u aan voor 2 jaar maar mag u tot wel 15 jaar houden. Binnen dit abonnement is alles voor u geregeld met betrekking tot onderhoud en storingen. Zo komen wij periodiek uw cv-ketel reinigen en mocht u onverhoopt een storing hebben aan uw toestel dan komen wij deze kosteloos voor u verhelpen. Er is dus geen sprake van bijkomende kosten zoals; arbeidsloon, voorrijkosten of materiaalkosten. Middels het All-in Service-abonnement heeft u dus eigenlijk volledige garantie op een juiste werking van de cv-ketel.

Wat te doen bij een klacht?

Natuurlijk willen wij dat je tevreden bent over de service van Warmgarant. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn dan vernemen wij dit graag van u.

Wij zullen er alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Als u vindt dat u niet naar behoren bent geholpen door een van de medewerkers van Warmgarant of door een van de medewerkers van onze installateurs dan hopen wij dat van u te vernemen.

Tevreden klanten zijn van groot belang voor ons. Wij zullen op de kortst mogelijke termijn contact (maximaal binnen 10 werkdagen) met u opnemen om gezamenlijk te kijken hoe wij een oplossing kunnen bieden. U kunt ons bellen, mailen of schrijven met uw klacht.

Warmgarant
Weesperstraat 118-Z
1112 AP Diemen
085-4012233
info@Warmgarant.nl

Warmgarant ook te bereiken via het contactformulier.

Heb ik herroepingsrecht?

Elke consument in Nederland kan gebruik maken van het herroepingsrecht. Mocht je na je bestelling toch de koop of huur van de cv-ketel willen annuleren dan kan dat. Neem telefonisch of per mail contact met ons op om de bestelling te annuleren. Je kunt op elk gewenst moment tot aanvang van de installatiewerkzaamheden de koop of huur overeenkomst annuleren.

Warmgarant CO-gecertificeerd?

Ja, Warmgarant is CO-gecertificeerd. Wij hebben het BRL 6000-25 certificaat ontvangen van DEKRA Certification.
 
Wij zijn daarom terug te vinden in het register gasverbrandingsinstallaties van de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw. Bekijk hier het register: https://register.tlokb.nl/co/

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl