Veel gestelde vragen

Cat On CV
Hoe lang gaat een CV-ketel mee?

Een CV-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Daarna doet de CV-ketel het nog wel, maar werkt veel minder zuinig. Ook is er een grote kans dat de CV-ketel in storing gaat. Proactief de CV-ketel vervangen bespaart je dus een koude douche. Daarnaast is een nieuwe CV-ketel zuiniger. Hetgeen het energielabel van uw huis en de gasrekening weer positief beinvloed.

Wat is het verschil tussen VR & HR?

Een HR-ketel heeft een veel Hoger Rendement. Een HR-ketel mag pas zo heten bij een rendement van minimaal 107%. Het aardgas wordt zó efficiënt gebruikt dat het rendement 'technisch' hoger dan 100% ligt. Daarnaast maakt een HR-ketel slim gebruik van de restwarmte. Hierdoor verdient een HR-ketel zichzelf binnen een aantal jaar terug. In vergelijking met een conventionele VR-ketel bespaar je tot 270 euro per jaar op je gasrekening.

Hoe krijg ik warm water op 2 plekken tegelijk?

Cv-ketels worden ingedeeld in de zogenaamde CW-klasse. Dit staat voor de Comfort Warmwater-klasse Warmwater. Kort gezegd: hoe hoger het getal des te meer warm water. Vanaf de CW-5 klasse wordt warm water tappen op twee punten mogelijk. Maar let op, want de CV-ketel is niet alleen. De waterdruk is ook van invloed op de hoeveelheid warm water. Deze is niet overal in Nederland gelijk. Wil je het zeker weten? Bel even met Warmgarant op 085- 401 22 33. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Mijn CV-ketel is kapot, wat nu?

Valt jouw huidige cv-ketel regelmatig in storing? Lekt de boiler of kan je alleen douchen nadat de cv-ketel is gereset? Dan wordt het mogelijk tijd om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. Door ons uitgebreide netwerk van zo'n 40 professionele installatiebedrijven kunnen wij je snel helpen. Vaak al de volgende dag. Heb je dus met spoed een nieuwe cv-ketel nodig? Dan kun je ons het beste even bellen: 085 401 22 33. Op werkdagen zijn wij geopend tussen 8:00 - 21:00 Ook in het weekend kan je ons bellen, tussen 10:00 - 17:00

Hoe vraag ik een offerte aan?

Om een goede offerte op te kunnen maken ontvangen wij graag een aantal gegevens. Zo zijn wij benieuwd naar het type cv-ketel die je nu hebt hangen, dus niet alleen het merk maar ook het type. Op die manier kunnen wij je een aanbod doen van een gelijkwaardig toestel. Vaak kunnen we dit zien aan de hand van een aantal foto's. Op basis hiervan maken wij dan een offerte en sturen die via e-mail naar je toe. Spreekt het aanbod je aan? Dan kan je de cv-ketel eenvoudig bij ons op de website bestellen.

Vraag een offerte aan.

Hoe bestel ik een CV-ketel?

Een nieuwe cv-ketel koop of huur je bij ons op de website. Je bestelling is definitief als je een aanbetaling €50,- doet. Dat kan eenvoudig en vertrouwd via iDeal. Na de aanbetaling nemen we direct contact met je op om alles door te nemen. Bij de bestelling geef je aan op welke dagen de cv-ketel kan worden geplaatst. We vragen je om minimaal twee mogelijkheden op te geven. Dat kan zelfs op zaterdag. Heb je heel veel spoed, omdat je cv-ketel kapot is, bel dan even met ons: 085- 4012233. Dan zoeken we snel naar een oplossing. Dagelijks zijn wij bereikbaar, zeven dagen per week.

Betalen doen we achteraf

Pas nadat de cv-ketel is geplaatst, betaal je het resterende bedrag van de cv-ketel en de installatie. Wel zo makkelijk en veilig. Het resterende bedrag betaal je via een automatische incasso.

Apostrophe

Heb je een vraag aan ons?
Warmgarant is op dit moment gesloten.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur.
In het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmgarant.nl