Intergas Comfort Touch

Intergas Comfort Touch 

Een cv-ketel kopen bij Warmgarant is nu wel heel erg aantrekkelijk! Naast onze aantrekkelijke prijs voor de beste cv-ketel, introduceren wij nu de Comfort Touch "de slimme thermostaat". De Comfort Touch van Intergas, een modulerende wandthermostaat met een app voor op je smartphone. Hiermee krijg je inzicht in de cv-ketel en regel je de temperatuur op afstand. Stel daarnaast je eigen weekprogramma in en bespaar op de energierekening. Met de slimme thermostaat van Intergas heb je altijd controle over de cv-ketel! Geniet van nog meer warmte en comfort dankzij deze slimme thermostaat. Bij elke Intergas HRE, HReco of Xtreme cv-ketel.

Tijdelijk gratis Intergas Comfort Touch

Als je bij Warmgarant een cv-ketel koopt of huurt krijg je er gratis de Comfort Touch bij. Bijna alle nieuwe cv-ketels van Intergas kunnen gebruik maken van de modulerende Comfort Touch. Behalve de Intergas Prestige, werken alle nieuwe cv-ketels van Intergas hier mee samen. Zorgeloos genieten van warmte en comfort wordt nu wel heel eenvoudig!

De voordelen van Comfort Touch

  • Uw thermostaat op afstand bedienen;
  • Uw eigen weekprogramma instellen;
  • Realtime inzicht in uw cv-ketel;
  • Alerts bij mogelijke storingen;
  • Direct contact met Warmgarant

De Comfort Touch,  geschikt voor jou?

Iedereen die een cv-ketel aanschaft bij Warmgarant mag gebruik maken van Comfort Touch. Naast de standaard vereisten voor de installatie van de cv-ketel zijn er nog een aantal zaken vereist! Om van de Comfort Touch App gebruik te maken is een smartphone (iOS of Android) nodig. Daarnaast is er een router nodig met een vrije poort. Bij de installatie van een nieuwe cv-ketel installeren wij ook een gateway bij deze router. Deze maakt contact met de cv-ketel en zo kunnen wij je ook op afstand helpen.