Intergas HRE 24-18

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

De Intergas HRE 24/18 is de kleinste variant uit de Intergas HRE-serie. Maar doet absoluut niet onder voor andere CV-ketels uit de CW-3 klasse. Deze compacte CV-ketel is ideaal voor de kleinere woningen of appartementen. Intergas begon ooit in een ver verleden met de productie van keukenboilers. Het fijne aan deze boilers van Intergas was dat die perfect in een keukenkastje paste. Tegenwoordig is Intergas enorm gegroeid en maken ze ingenieuze CV-ketels. Echter het formaat hebben ze altijd behouden. Hierdoor is de Intergas HRE 24/18 eenvoudig weg te werken in een keukenkastje. Dit is wel zo prettig wanneer ruimte beperkt is. Met dit compact formaat kan de CV-ketel wel zo'n 10 liter warm water per minuut voortbrengen. Dit is ideaal voor een normale douche. Daarnaast heeft deze CV-ketel genoeg power om appartementen en kleine woningen te verwarmen. De Intergas HRE 24/18 is daarmee de ideale oplossing voor de kleine woning, met een bijzonder gunstig prijskaartje.

Bestellen / Meer info

Belangrijkste kenmerken Intergas HRE 24/18

Producent Intergas
Productnaam Kombi Kompakt HRE 24/18
Comfort warmwaterklasse CW 3
Hoeveelheid warm water (60 graden) per minuut 6 liter
Hoeveelheid warm water (40 graden) per minuut 10 liter
Energielabel A
Hoogte 590 mm
Breedte 450 mm
Diepte 240 mm
Gewicht 30 kg
Tapdrempel of aanspreekvolume 2 liter

 

 

Warmgarant: Dé Intergas specialist van Nederland

Intergas HRE 24/18

Bij Warmgarant hebben wij een absolute voorliefde voor Intergas. Dit oerdegelijke Hollandse merk staat als sinds jaar en dag bekend om z'n kwalitatieve en energiezuinige CV-ketels. Daarnaast heeft het aanbieden van één merk veel voordelen. Zo hebben onze installateurs, bijvoorbeeld, altijd alle onderdelen in hun bus liggen. U hoeft dus niet te wachten op een onderdeel dat besteld dient te worden. Ook kunnen wij de prijs erg laag houden. Dit omdat wij de landelijke installatiepartner van Intergas zijn. Met ons uitgebreide netwerk van installateur kunnen wij iedereen in Nederland bedienen van een Intergas CV-ketel. Dit brengt ook weer enorm veel voordelen met zich mee. Zo heeft u een installateur uit de buurt. Een bekend gezicht, die bij u niet alleen de installatie verzorgt maar ook het onderhoud komt doen. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan zijn we ook dicht in de buurt om u snel van dienst te zijn. Daarnaast zijn ons installateurs echte Intergas specialisten. Zo zijn zij allemaal getraind door Intergas en kennen uw CV-ketel daarmee dus op hun duimpje. Zo brengt niet alleen de CV-ketel maar ook de service van onze installateurs warmte naar huizen in heel Nederland!

Technische gegevens Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

Europees Artikel Nummer (EAN-code) 8718556043304     Artikelnummer Intergas

043307

Gaskeur CV rendement HR 107     Jaarlijks energieverbruik 54 gigajoules
Model Hangend     Jaarlijks electriciteitverbruik 14 kWh
Doorstroom toestel Ja     Jaarlijks brandstofverbruik 3223 kWh
Voorraadvat (boiler) Nee     Geluidsvermogen niveau 45 deciBel
Opentherm Ja     Capaciteitsprofiel van de warm water verwarming L
RF-module Ja     Energie efficiëntie voor de verwarming van warm water 83%
Elektronische ontsteking Ja     Maximale warm water temperatuur 60 graden
CV-aansluiting 22mm     Jaartaprendement EPN (energie prestatie norm) 0,80
Wateraansluiting 15mm     Energie efficiëntie voor ruimteverwarming 93%
Gasaanlsuiting 15mm     Nominale warmteafgifte vermogen 18 kW
Rookgasaansluiting 2 x 80mm     Nominale belasting bovenwaarde 6,2 - 27,0 kW
Warmtewisselaar Aluminium     Capaciteit CV 18,1 kW

 

CV-ketel binnen 24h laten installeren

Wanneer de Intergas HRE 24/18 de CV-ketel is die aansluit bij uw wensen dan wilt u die ook snel laten installeren. Met deze CV-ketel kan je immers direct gaan starten met bezuinigen. Bij Warmgarant is het vaak goed mogelijk om de CV-ketel binnen 24h al bij u te installeren. Heeft u dus haast schroom dan niet om ons te bellen op: 085 - 401 22 33. Onze specialisten kunnen direct zien hoe snel wij de Intergas HRE 24/18 bij u kunnen installeren. Als u akkoord gaat met het aanbod en de versnelde installatie dan vragen wij u om de CV-ketel bij ons op de website te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u bijvoorbeeld ook een passende thermostaat uitkiezen. Als u uw opties heeft geselecteerd kunt u in onze agenda verwijzen naar de afspraak die u met één van onze specialisten heeft gemaakt. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €50 via iDeal. Daarmee krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij deze voor u inplannen en uitwerken. Daarmee bent u in no-time verzekerd van een nieuwe zuinige Intergas CV-ketel.

Vraag een offerte aan

Intergas HRE 24/18

Folder

Intergas HRE 24/18

Intergas HRE 24/18 Brochure

Handleiding

Intergas HRE 24/18

Intergas HRE 24/18 handleiding

Installatie

Intergas HRE 24/18

Intergas HRE 24/18 Installatievoorschrift

Onderdelenboek

Intergas HRE 28/24

Intergas HRE 24/18 Onderdelenboek

Veilig en vertrouwd een CV-ketel bestellen bij Warmgarant

Bij Warmgarant willen we graag helder en transparant zijn. Geen ondoorzichtige prijzen of voorwaarden. Gewoon een duidelijk en helder aanbod. Ook de financiële afhandeling hebben wij zo ingestoken. Zo komen wij eerst de CV-ketel bij u installeren. Als alles is geïnstalleerd en goed werkt, gaat de installateur naar huis. U hoeft dus niet af te rekenen met onze installateur. Wij wachten daarna altijd op de werkbon en het opleverrapport van de installateur. Zo zijn wij er zeker van dat alles juist is aangesloten. Wanneer dit het geval is dan pas gaat onze financiële afdeling de factuur opmaken. Deze sturen wij altijd per post toe. Op de factuur staat de datum waaromtrent wij het resterende bedrag (totaalbedrag minus de aanbetaling uit het bestelproces) zullen incasseren. Soms komt het voor dat een incasso mislukt. Wanneer dat het geval is dan zullen wij het een aantal weken later nogmaals proberen. Circa 18 maanden na de installatie zullen wij opnieuw contact met u opnemen. Ditmaal om de eerste onderhoudsbeurt in te plannen. Zo weten wij zeker dat uw CV-ketel de aankomende 15 jaar er helemaal tegenaan kan!

Bestellen / Meer info

Tijdelijk Gratis  

Honeywell Lyric T6

Incomfort De Slimme Thermostaat

 

Tijdens onze zomeractie kies je zelf jouw voordeel. Zo mag je kiezen uit een gratis Honeywell Lyric T6. De slimme thermostaat met GEOfencing. Óf €100 Korting bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel!

Klantervaringen

Warmgarant wil transparant en helder zijn. Daarom ziet u direct wat onze klanten over ons zeggen!

Daarom Warmgarant

  • Zuinige Intergas CV-Ketels
  • Installatie door bedrijf uit de buurt
  • Beste prijs van Nederland
  • 15 jaar all-in garantie mogelijk
  • Elke 18 maanden onderhoud
  • 24/7 service
  • Veilig betalen via Ideal

CV-ketel advies

CV-ketel advies Bel ons gerust voor CV-ketel advies. We helpen je graag!


Wij zijn op dit moment bereikbaar, u kunt ons tot 21.00 uur bellen op
085-4012233