Intergas HRX

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Intergas HRX

Intergas HRX

De Intergas HRX is de nieuwste CV-ketel van Intergas. Tijdens de vakbeurs begin 2016 werd de Intergas HRX geïntroduceerd. Binnen de productserie kan deze gezien worden als opvolger van de HRE-serie. Hoewel deze serie al uitblonk in kracht en comfort, gaat de Intergas HRX nog weer verder. In deze CV-ketel komen de nieuwste technieken samen in een compacte kleine krachtpatser. Dit betekent snel warm water voor zowel de verwarming als de douche, voor iedereen! In de loop van 2016 zal deze CV-ketel ook bij Warmgarant verkrijgbaar zijn.

Nieuwe techniek in de Intergas HRX

Intergas HRX CV-ketel

Met de Intergas HRX zien we wederom het beste van twee werelden. Energiezuinigheid en kracht. Intergas levert al jaren duurzame CV-ketels die goed zijn voor uw energierekening. Met de grootste zorg worden de CV-ketels samengesteld. Dit gebeurt allemaal in de zeer professionele fabriek van Intergas in Coevorden. Hier worden alle onderdelen vervaardigt die de Intergas HRX zo bijzonder maken. Neem bijvoorbeeld de ingenieuze warmtewisselaar. Met de dubbele HR-techniek zorgt deze warmtewisselaar voor een extreem hoog rendement. Zo hoog zelfs dat dit boven de 100% ligt. Tijdens de tests hadden ze met de komst van Intergas blijkbaar geen rekening gehouden. Ook de modulerende A-label pomp doet een duit in het zakje. Moduleren is een ingewikkeld woord voor mee bewegen. Waar standaard pompen alleen uit of aan kunnen. Draait deze pomp mee met de CV-ketel en past zich dus als het ware aan.

De Intergas HRX bevat state of the art elektronica. De onderdelen in de CV-ketel worden rechtstreeks aangestuurd. Hiermee is het aantal bewegende onderdelen nog verder afgenomen. Dit zorgt voor een hoge bedrijfszekerheid. Daarnaast zijn de onderdelen voor onderhoud nog beter bereikbaar. De bediening op de Intergas HRX is volledig gedigitaliseerd. Hiermee brengt Intergas als eerste een smart-boiler op de markt. Het digitale bedieningspaneel is eenvoudig en intuitief. Hiermee was het bedienen van de CV-ketel nog nooit zo simpel.

De Intergas HRX heeft zoals gezegd twee voordelen. Aan de ene kant is de CV-ketel krachtig en ontzettend snel. Wanneer de kraan warm water vraagt dan is dit in een mum van tijd geleverd. U heeft dus geen boiler meer nodig. Dit scheelt weer ruimte. Ook kan deze compacte Intergas HRX grote huizen van warmte voorzien. Zo kunnen zelfs vrijstaande huizen verwarmt worden. Daarnaast is deze verwarmingsketel zuinig, stil en compact. Geen brommende CV-ketel meer en eindelijk wat meer ruimte. Dit alles gaat gepaard met de hoogst mogelijke zuinigheid. Hierdoor kent u de luxe en comfort zonder dat u op de blaren hoeft te zitten.

Intergas HRX met comfort Touch

Intergas Comfort Touch

De Intergas HRX is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel. Maar ook met de nieuwe thermostaat van Intergas: de Comfort Touch. Deze thermostaat heeft een slank design en is eenvoudig te bedienen. Daarnaast is communiceert deze thermostaat via het open therm protocol. Dit betekent dat de CV-ketel het vermogen eenvoudig aan de warmte behoefte kan aanpassen. Hierdoor garandeert de Intergas HRX een energie zuinige werking. De Comfort Touch is eenvoudig te bedienen vanaf smartphone of tablet. In combinatie met de Intergas Incomfort heeft u op die manier een slimme thermostaat. Zo heeft u altijd en overal controle over uw verwarming en comfort.

De Intergas HRX bestellen

De Intergas HRX levert Warmgarant altijd inclusief installatie en nieuwe thermostaat. Daarnaast krijgt u gratis de Intergas Incomfort. Met deze module kunt u vanaf uw smartphone uw CV-ketel bedienen. Wel zo makkelijk. Wanneer de Intergas HRX u nieuwsgierig heeft gemaakt dan vertellen wij u er graag meer over! Ook helpen wij u graag bij het selecteren van het type CV-ketel dat het beste aansluit bij uw wensen.

Op dit moment is de Intergas HRX nog niet leverbaar. Echter zodra dit bekend is brengen wij u graag op de hoogte. Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend uw gegevens achterlaten. Wij houden u dan op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van de Intergas HRX!

Ook nieuws ontvangen over de Intergas HRX?

 


 

           
 

Al onze CV-Ketels

  • Gratis slimme thermostaat
  • Gratis standaard installatie
  • Door installateur uit de buurt
  • All-in garantie-abonnement
  • Abonnement gaat direct in
  • 15 jaar all-in garantie mogelijk
  • Tussen 2 en 15 jaar maandelijks opzegbaar

 

Helpen met het uitkiezen van je CV-ketel?

Kunnen we je helpen?

Bel ons gerust voor advies over je nieuwe CV-ketel. We helpen je graag!

Dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 21:00 uur bellen op 085-4012233 of

Laat Warmgarant jou terugbellen Start de CV-ketel kieswijzer

Altijd in de buurt

CV-ketel vervangenWarmgarant werkt samen met 40 installatiebedrijven bij u in de regio!