Intergas Xtreme

Een CV-Ketel inclusief installatie en onderhoud voor de beste prijs!

Intergas Xtreme 36

Intergas Xtreme 36

Verkozen tot de beste CV-ketel van 2017/2018

De Intergas Xtreme is de nieuwste CV-ketel van Intergas. Deze CV-ketel wordt gekenmerkt door geweldige prestaties. Zo oordeelde ook het onafhankelijke panel van de Consumentenbond begin september 2017. Het rendement van de Xtreme 36 is ongekend hoog en laat hiermee vele CV-ketels achter zich. Dat dat rendement hoog is zorgt ervoor dat u weer minder energie verbruikt en dit zonder afbreuk aan uw comfort. Bij de zoektocht naar uw ideale CV-ketel mag de Intergas Xtreme daarom niet ontbreken. De Intergas Xtreme is een CV-ketel die uw wooncomfort positief beïnvloed. En dat met liefde voor het milieu en uw portemonnee!

Huren

Kopen

Let op!
In verband met de enorme populariteit van deze cv-ketel is de verwachte levertijd op dit moment 1-2 weken.

Belangrijkste kenmerken Intergas Xtreme 36

Producent Intergas
Productnaam Xtreme 36
Comfort warmwaterklasse CW 5
Hoeveelheid warm water (60 graden) per minuut 9 liter
Hoeveelheid warm water (40 graden) per minuut 15 liter
Energielabel A
Hoogte 760 mm
Breedte 450 mm
Diepte 280 mm
Gewicht 36 kg
Tapdrempel of aanspreekvolume 1,5 liter

 

 

Ongekende efficiëntie in de Intergas Xtreme 36

Intergas Kombi Kompakt HReco 36

Dat de Intergas Xtreme 36 super efficiënt is moge duidelijk zijn. Maar hoe komt dit nou en wat maakt deze CV-ketel anders dan andere CV-ketels? Dit zit hem in de warmtewisselaar. De warmtewisselaar is het hart van de CV-ketel. Waar reguliere CV-ketels één warmtewisselaar bezitten, heeft de Intergas Xtreme 36 er twee!  Deze aluminium warmtewisselaar kent twee gescheiden koperen circuits. Het water dat hier door stroomt, zorgt ervoor dat de rookgassen maximaal worden afgekoeld. Door dit proces wordt de condensatiewarmte optimaal benut. Dit alles zorgt voor een optimale warmteoverdracht en een minimaal warmteverlies. De warmtewisselaar van Intergas is gepatenteerd en zorgt al jaren voor ongekende prestaties. Zo stond de Intergas HReco 36 drie jaar op rij in de top 3 van de consumenten bond CV-ketel test. Deze efficiënte techniek maakt de Intergas Xtreme 36 ook tot een absolute winnaar! Geen wonder dat in September 2017 de onafhankelijke jury van de consumentenbond de Intergas Xtreme tot beste ketel heeft gekroond

Technische gegevens Intergas Xtreme 36

Europees Artikel Nummer (EAN-code) n.n.b.     Artikelnummer Intergas

n.n.b.

Gaskeur CV rendement HR 107     Jaarlijks energieverbuik n.n.b.
Model Hangend     Jaarlijks electriciteitsverbruik n.n.b.
Doorstroom toestel Ja     Jaarlijks brandstofverbruik n.n.b.
Voorraadvat (boiler) Nee     Geluidsvermogen niveau n.n.b.
Opentherm Ja     Capaciteitsprofiel van de warm water verwarming XL
RF-module Ja     Energie efficiëntie voor de verwarming van warm water n.n.b.
Elektronische ontsteking Ja     Maximale warm water temperatuur 60 graden
CV-aansluiting 22mm     Jaartaprendement EPN (energie prestatie norm) 0,95
Wateraansluiting 15mm     Energie efficiëntie voor ruimteverwarming n.n.b.
Gasaanlsuiting 15mm     Nominale warmteafgifte vermogen 32 kW
Rookgasaansluiting 2 x 80mm     Nominale vermogen 8,2 - 32,1 kW
Warmtewisselaar Aluminium     Capaciteit CV n.n.b.

 

Warmte terugwinnen met de Intergas Xtreme 36

De Intergas Xtreme 36 heeft 2 warmtewisselaars. De 2e warmtewisselaar wordt gebruikt om warmte terug te winnen. Deze achterin de CV-ketel bij de rookgasafvoer. Hierdoor kunnen verbrandingsgassen verder worden afgekoeld. Bovendien wordt de resterende warmte hergebruikt om het tapwater voor te verwarmen. Door deze technologie is er minder energie nodig om het water op tempratuur te brengen. Hierdoor is het mogelijk om een rendement te behalen van 122%. Dit is iets waar andere ketels niet van durven  dromen. Waar we vroeger blij waren als we over konden stappen naar een HR-ketel. Betreedt nu een hele andere speler het veld. De Intergas Xtreme 36  is ongekend in zijn prestatie en hoort in ieder huis thuis. Want ook bij een kleinere tapbehoefte haalt deze CV-ketel eenvoudig een jaarrendement van 110%. Of je nou in een appartement of in een vrijstaand huis woont, wees slim en ga Xtreme.

Intergas Xtreme 36 tijdelijk gratis Incomfort

Intergas Comfort Touch

De Intergas Xtreme 36 is makkelijk te bedienen met het benieningspaneel. Dit is al jaren een kenmerk van Intergas: de eenvoudige bediening. Veel CV-ketels hebben altijd een woud aan knoppen waar niet door heen te komen is. Intergas niet. Daar staat eenvoud en gemak voorop. Dit zien we ook terug in de slimme thermostaat van Intergas: de Incomfort. Deze module werkt samen met de Honeywell Round thermostaat. Deze thermostaat communiceert via een opentherm protocol. Dit houd in dat het vermogen wordt aangepast aan de warmtebehoefte van dat moment. De Incomfort geeft inzicht in de temperatuur en de status van uw CV-ketel via een app op uw smartphone. Hiermee kunt u altijd uw CV-ketel bedienen. Staat u op Schiphol en bent u vergeten om de CV-ketel lager te zetten? Geen probleem met de Incomfort van Intergas. Naast het comfort en gemak wordt zo ook de energiezuinige werking gegarandeerd. Uw gemak heeft u dus altijd binnen handbereik.

Intergas HRE 24/18

De Intergas Xtreme bestellen

Wanneer de Intergas Xtreme 36 de CV-ketel is die aansluit bij uw wensen dan wilt u die natuurlijk laten installeren. Met deze CV-ketel begin je namelijk direct met bezuinigen. Bij Warmgarant is het vaak goed mogelijk om de CV-ketel al snel bij u te installeren. Heeft u dus haast schroom dan niet om ons te bellen op: 085 - 401 22 33. Onze specialisten kunnen direct zien hoe snel wij de Intergas Xtreme 36 bij u kunnen installeren. Als u akkoord gaat met ons aanbod dan vragen wij u om de CV-ketel bij ons op de website te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u bijvoorbeeld ook een passende thermostaat uitkiezen. Als u uw opties heeft geselecteerd kunt u in onze agenda verwijzen naar de afspraak die u met één van onze specialisten heeft gemaakt. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €50 via iDeal. Daarmee krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij deze voor u inplannen en uitwerken. Daarmee bent u in no-time verzekerd van een nieuwe zuinige Intergas CV-ketel.

Vraag een offerte aan

Veilig en vertrouwd een CV-ketel bestellen bij Warmgarant

Bij Warmgarant willen we graag helder en transparant zijn. Geen ondoorzichtige prijzen of voorwaarden. Gewoon een duidelijk en helder aanbod. Ook de financiële afhandeling hebben wij zo ingestoken. Zo komen wij eerst de CV-ketel bij u installeren. Als alles is geïnstalleerd en goed werkt, gaat de installateur naar huis. U hoeft dus niet af te rekenen met onze installateur. Wij wachten daarna altijd op de werkbon en het opleverrapport van de installateur. Zo zijn wij er zeker van dat alles juist is aangesloten. Wanneer dit het geval is dan pas gaat onze financiële afdeling de factuur opmaken. Deze sturen wij altijd per post toe. Op de factuur staat de datum waaromtrent wij het resterende bedrag (totaalbedrag minus de aanbetaling uit het bestelproces) zullen incasseren. Soms komt het voor dat een incasso mislukt. Wanneer dat het geval is dan zullen wij het een aantal weken later nogmaals proberen. Circa 18 maanden na de installatie zullen wij opnieuw contact met u opnemen. Ditmaal om de eerste onderhoudsbeurt in te plannen. Zo weten wij zeker dat uw CV-ketel de aankomende 15 jaar er helemaal tegenaan kan!

Bestellen / Meer info

 

Klantervaringen

Warmgarant wil transparant en helder zijn. Daarom ziet u direct wat onze klanten over ons zeggen!

Al onze CV-Ketels

 • Gratis slimme thermostaat
 • Gratis standaard installatie
 • Door installateur uit de buurt
 • All-in garantie-abonnement
 • Abonnement gaat direct in
 • 15 jaar all-in garantie mogelijk
 • Tussen 2 en 15 jaar maandelijks opzegbaar

 

Helpen met het uitkiezen van je CV-ketel?

Kunnen we je helpen?

Bel ons gerust voor advies over je nieuwe CV-ketel. We helpen je graag!

Dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 21:00 uur bellen op 085-4012233 of

Laat Warmgarant jou terugbellen Start de CV-ketel kieswijzer

Daarom Warmgarant

 • Zuinige Intergas CV-Ketels
 • Installatie door bedrijf uit de buurt
 • Beste prijs van Nederland
 • 15 jaar all-in garantie mogelijk
 • Elke 18 maanden onderhoud
 • 24/7 service
 • Veilig betalen via Ideal